سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: TCPCO01_077
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,017
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تولید هیدروژن به روش ریفرمینگ خودگرمایی اتانول با کاتالیزورهای فلزی واسطه برپایه آلومینا
چکیده مقاله:
در این تحقیق، ) ATR" href="https://civilica.com/search/paper/k-%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86%DA%AF%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20)%20ATR-o-Title-ot-desc/">ریفرمینگ خودگرمایی ) ATR ( اتانول با مجموعهای از فلزات واسطه تحت شرایط عملیاتی مختلف )نسبتهای اتانول/ H2O و اتانول/ O2 ( برای درک مکانیزم واکنش و بهینهسازی شرایط عملیاتی برای تولید بهینه هیدروژن، مورد بررسی قرار گرفتهاست. سه مسیر واکنشی در ATR با استفاده از این کاتالیزورهای فلزی وجود دارد. با فلزات Co ، Ni و Pt ، اتانول به استالیدهید اکسیدمیشود یا از طریق آبزدایی اتانول به اتیلن تبدیل میشود. استالیدهید و اتیلن میتوانند منجر به تشکیل کک شده و در ATR طولانی مدت موجب افت عملکرد کاتالیزورها شوند. در مسیر سوم، با کاتلیزورهای Ru ، Rh و Ir پیوند C-C اتانول گسسته شده وبیشتر اتانول تبدیل به CO یا CO2 میشود و از این طریق هیدروژن بهینه تولید خواهد شد. علاوه براین، با افزایش نسبتهای مولی اتانول/ H2O و اتانول/ O2 ، به دلیل تامین اکسیژن اتمی حاصل از H2O و O2 ، پیوند C-C اتانول گسسته شده و در نتیجه فعالیت کاتالیستی بهبود مییابد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا TCPCO01_077 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/244302/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بور، مهدی و هرمزی، فرامرز،1393،تولید هیدروژن به روش ریفرمینگ خودگرمایی اتانول با کاتالیزورهای فلزی واسطه برپایه آلومینا،اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در شیمی و پتروشیمی،تهران،https://civilica.com/doc/244302
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، بور، مهدی؛ فرامرز هرمزی)
برای بار دوم به بعد: (1393، بور؛ هرمزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی فرآیند رفرمینگ اتانول با بخار آب در یک راکتور غشایی پالادیوم-نقره در حضور کاتالیست کبالت- آلومینا در حالت غیرهم دما
- استفاده از سیالات فوق بحرانی در فرآیندهای مختلف برای تولید نانوذرات
- تحلیل ترمودینامیکی ریفرمینگ بخارآب اتانول برای تولید هیدروژن
- مقایسه روشهای ترکیبی تولید گاز سنتز
- بررسی آزمایشگاهی تاثیر افزودن فلزات به کاتالیست Ni/Al2O3 در فرآیند ریفرمینگ متان جهت افزایش طول عمرآن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Chromatin dynamics as polymers
- بررسی مکانیسم عمل و سیگنالینگ استروئیدهای گیاهی
- بررسی روشهای تصفیه پسابهای نفتی و آب همراه
- فرمولاسیون پوسته کپسول سخت با سیستم رهایش در روده کوچک: حساس به Ph
- سنتز نانوصفحات اکسید گرافن به روش هامرز اصلاح شده و بررسی کاربرد های آن در زیست پزشکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.