اثر متقابل سطوح مختلف بور و روی، بر عملکرد وش و برخی ویژگی های زراعی و خصوصیات الیاف پنبه ( رقم ورامین ) در شرایط آب و هوایی قم

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,205

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI10_480

تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385

چکیده مقاله:

بور و روی، نقش بسزایی در تقسیم سلولی بافت مریستمی و رشد و نمولوله گرده بازی می کنند تحقیقات نشان داده مصرف کود های حاوی بر و روی، سبب افزایش عملکرد گندم و پنبه شده است به علاوه محلولپاشی بر و روی نیز از طریق افزایش درصد جوانه زنی و رشد لوله ی گرده، باعث افزایش عملکرد می شود در تحقیقی در مورد اثر های متقابل بر و روی در کلزا، مشاهده شد که بهترین عملکرد دانه، در تیمار 15 کیلوگرم اسید بوریک به همراه 25 کیلوگرم سولفات روی به دست آمد هدف از اجرای این تحقیق، بررسی اثرهای متقابل سطوح مختلف بر و روی، بر عملکرد و برخی صفات زراعی و ویژگی های الیاف پنبه ( رقم ورامین ) در شرایط آب و هوایی قم ( جعفر آباد ) بود .

نویسندگان

محمدرضا نایینی

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قم

محمدهادی میرزاپور

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قم

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • شهابی فر، ج. و خوش نظر، ر: 1384. بررسی اثرات ...
  • Frossad, E., M. Bucher, F. Machler, A. Mozafar and R. ...
  • Qin-xuannaa. Z. 1996. Foliar spray of B, Zn and Mg ...
  • Suge, H., H. Takahashi, S. Arita and H. Takaki. 1986. ...
  • Umesh. C. G. 1993. Boron and its role in crop ...
  • نمایش کامل مراجع