اثر محلولپاشی متانول و روی بر عملکرد سویا در استان گیلان
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 557
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCASFT03_746
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر غلظت محلولپاشی برگی متانول بر عملکرد سویا، آزمایشی در شهر شلمان استان (شرق استان گیلان) درسال زراعی 1390 صورت گرفت. جهت انجام این تحقیق از آزمایش فاکتوریل با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در 3 تکرار استفاده شد. فاکتور اول متاونل در 5 سطح ( 0و10و20و30و40 درصد حجمی) و فاکتور دوم مقادیر مختلف مصرف کلات روی در 3 سطح0و0/5و1 در هزار سی سی) بود. نتایج نشان داد نشان داد که اثر محلولپاشی متانول برعملکرد دانه سویا در سطح احتمال 1 درصد معنی دار شد که بیشترین میانگین ( 3313 کیلوگرم در هکتار) متعلق به تیمار 20 درصد حجمی متانول و کمترین عملکرد دانه ( 2142 کیلوگرم در هکتار) مربوط به تیمار 40 درصد حجمی متانول بود (جدول 2). اثر روی بر عملکرد دانه گیاه سویا در سطح احتمال 1 درصد معنیدار بود که بیشترین عملکرد دانه در مصرف 1 در هزار سی سی روی با میانگین 2917 کیلوگرم در هکتار و کمترین عملکرد در شاهد با میانگین 2482 کیلوگرم در هکتار بدست آمد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
هاشم بذرافشان شلمانی
دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
سیدمصطفی صادقی
استادیار گروه زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
حسن اخگری
هیات علمی گروه زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :