ارزیابی علف کش های رایج ذرت در کنترل علف های هرز در منطقه داراب
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 483
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCASFT03_086
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393
چکیده مقاله:
شهرستان داراب به عنوان یک تولید کننده ذرت در استان و کشوراست. علف های هرز در مزارع ذرت منجر به کاهش عملکردذرت می گردند و جهت مبارزه، کنترل شیمیایی به عنوان اولویت اول تلقی می گردد. بر این اساس آزمایش ی با 14 تیمار در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی جهت بررسی علف کش های مختلف انجام گرفت. تیمار ها شامل: ریم سولفورون0/02و0/04کیلوگرم در هکتار(تیمار 9 و 10 ))، فورام سولفورون0/03و0/05کیلوگرم در هکتار(تیمار 11 و 12 نیکوسولفورون(0/04و0/06 کیلوگرم در هکتار(تیمار 3 و 4))، آترازین+آلاکلر( 1+2/44و 1/92+1/5 کیلوگرم در هکتار(تیمار 1و 2))،توفوردی+ام سی پی آ0/67و 1 لیتر در هکتار(تیمار 5 و 6))،توفوردی+ام سی پی آ + آلاکلر0/67+2/44و1+1/5کیلوگرم در هکتار(تیمار 7 و 8))، شاهد با علف هرز(تیمار 13 ) و شاهد بدون علف هرز(تیمار 14 ) بود. نتایج نشان داد که تعدادکل آنها و وزن خشک کل علف های هرز در تیمار کاربرد فورام سولفورون به میزان 2 و2/5لیتر در هکتار کمترین بود و بین تیمار های علف کش، کاربرد ریم سولفورون دارای کمترین تاثیر بود. صفات مربوط به وزن هزار دانه و تعداد دانه در بلال نشان داد که دراین تیمار ها نیز تعداد دانه و وزن هزار دانه نسبت به سایر تیمارهای علف کشی بیشتر بود،اما بیشترین مربوط به تیمار وجین کامل در طول فصل رشد به دست آمد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرهاد مرادی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فسا
علی پاک نیت
اعضاء هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس
ابوالقاسم الحانی
اعضاء هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :