بره مکنش کود اوره و عل فک شهای پس رویشی بر کنترل عل فهای هرز و عملکرد دانه ذرت Zea mays L
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 627
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCASFT03_055
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393
چکیده مقاله:
به منظور بررسی بره مکنش کود اوره و علف کش های پس رویشی بر کنترل علف های هرز مزارع ذرت، آزمایشی در سال زراعی 90-1389در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی حاجی آباد استان هرمزگان به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادف با سه تکرار به اجرا درآمد. فاکتورهای آزمایش شامل کود نیتروژن در چهار سطح 0و50و100 و 150 کیلوگرم در هکتار و علف کش پس رویشی در چهار سطح نیکوسولفورون در غلظت 80 گرم ماده موثر در هکتار،فورام سولفورون در غلظت 45 گرم ماده موثره در هکتار و ترکیب ریم سولفورون و نیکوسولفورون با نام تجاری اولتیما٪75 در غلظت 175 گرم در هکتار و بدون استفاده از عل فکش بود. کمترین وزن خشک عل فهای هرز متعلق به تیمار 150 کیلوگرم کود نیتروژن وعلف کش نیکوسولفورون بود. تیمار 150 کیلوگرم نیتروژن در هکتار با میانگین 9069 کیلوگرم در هکتار، بیشترین و تیمار بدون کود با میانگین 7018 کیلوگرم در هکتار، کمترین عملکرد دانه را نشان داد. بهترین علف کش، نیکوسولفورون بود که به طور میانگین 8552 کیلوگرم در هکتار، عملکرد دانه داشت.
نویسندگان
شهناز قاسمی نژاد
دانشجوی کارشناسی ارشد شناسایی و مبارزه با علف های هرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا
مهدی مدن دوست
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا
عبدالحسین عسکری
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی حاجی آباد استان هرمزگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :