مقایسه درصد نیتروژن، گوگرد و سرعت آزادسازی نیتروژن (R.R 1) اوره با پوشش گوگردی ( SCU ) داخلی و خارجی

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,822

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI10_381

تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385

چکیده مقاله:

نیتروژن یکی از عناصر غذایی مهم برای گیاهان می باشد و نقش مهمی در تولید و افزایش محصول دارد و کمبود آن بیش از سایر عناصر غذایی عملکرد را محدود می کند . مهمترین روش تامین نیتروژن مورد نیاز گیاه استفاده از کودهای شیمیایی است، که به راههای مختلفی مانند، آبشویی، نیترات زدایی و تصعید هدر می رود . با توجه به آزمایشات انجام شده در داخل و خارج از کشور افزایش کارایی و درصد بازیافت نیتروژن با استفاده از کودهای نیتروژنی کندرها ) ) slow-Release N Fertilizer ، بدلیل نقش آن در کاهش آلودگی محیط زیست، کاهش هدررفت نیتروژن و همچنین مسایل اقتصادی دارای اهمیت ویژه ای است . کودهای آمونیوم بدون آب (NH3) ، اوره (Urea) ، سولفات آمونیوم (AS) ، نیترات آمونیوم (AN) ، نیترات فسفات آمونیوم، اوره نیترات آمونیوم ) ) UAN و کود کامل ماکرو از منابع کودی نیتروژنه رایج هستند . اوره فرمالدئید، ایزوبوتیلدین دی اوره ) ) Isobutyliene Diurea و اوره با پوشش گوگردی ( از مهمترین کودهای کندرها برای افزایش کارایی زراعی و درصد بازیافت نیتروژن Sulphur coated urea ) هستند [.1] اوره با پوشش گوگردی ) ) Sulphur coated urea به علت سرعت کم آزاد سازی نیتروژن و اثر اسید زایی سولفور به طور وسیعی مورد استفاده قرار گرفته است . این تحقیق به منظور تعیین درصد نیتروژن، گوگرد و درصد رهاسازی نیتروژن در SCU تولید شده با فناوری های داخل کشور و مقایسه با مقدار استاندارد آن و SCU محصول کانادا انجام شد .

نویسندگان

محمد بابااکبری ساری

کارشناس ارشد خاکشناسی، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام

محمدجعفر ملکوتی

استاد و مدیر گروه خاکشناسی دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • اردلان، م. م. و ثواقبی فیروز آبادی، غ.، مدیریت حاصلخیزی ...
  • بی نام، 1375، روش های تجزیه کودی، موسسه تحقیقات خاک ...
  • رضایی، ح و مج ملکوتی. 1382. راههای افزایش کارایی زراعی ...
  • Fan, X, Li, F, Lin, F and D Kumar. 2004. ...
  • نمایش کامل مراجع