حسابداری و گزارشگری مالی تحت وب

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی بررسی راهکارهای ارتقاء مباحث مدیریت، حسابداری و مهندسی صنایع در سازمانها
  • کد COI اختصاصی: IMIIMAIEO02_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1945
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا ستوده

کارشناس ارشدحسابداری، گروه حسابداری،دانشگاه پیام نور، جمهوری اسلامی ایران

مهدی باقری

کارشناس ارشد حسابداری، دانشگاه تهران، گروه حسابداری، تهران، ایران.

محمدرضا سماعی

موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی امین فولادشهر، گروه حسابداری،اصفهان، ایران.

ناصر عرب

کارشناس ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس علوم و تحقیقات ساوه ، گروه حسابداری، اراک ، ایران

چکیده

اولین و بزرگترین عامل که در کار سازمان ها تغییر ایجاد کرده و خواهد کرد، اینترنت است. اینترنت با تغییراساسی روش عملکرد شرکتها، حرفه را زیر و رو می کند، این تغییرات به مراتب فراتر از تجارت الکترونیکی است،تغییر بنیادی در فرآیندها و فرهنگ سازمان می باشد. پیشرفت چشمگیر فن آوری اطلاعات و مزایای آن باعث می شود اطلاعات زیادی از طریق پایگاه عمومی داده ها مخصوصاً اینترنت قابل دسترسی باشد و در نتیجه تصمیمگیرندگان بتوانند به طور روز افزون از اطلاعات به موقع و متنوع برای تصمیم گیری استفاده نمایند. در این مقاله نخست تاریخچه مختصری از اینترنت و وضعیت کنونی آن در ایران و جهان عنوان میشود سپس به محدودیت های گزارشگری مالی سنتی تشریح شده و سپس موضوعات مهمی که حسابرسان داخلی و مدیریت در اثر بکارگیری این نوع گزارشگری با آن مواجه می شوند مورد بحث واقع می شود و در ادامه انگیزه ها و ریسک های ذاتی موجود در گزارشگری تحت وب مورد بررسی واقع می شود و در انتها به ابزارهای رایج مورد استفاده برای ارائه گزارشهای مالی در اینترنت و نیز معایب و مزایای آنها پرداخته می شود

کلیدواژه ها

حسابداری تحت وب ، گزارشگری مالی تحت وب ، اینترنت، فن آوری اطلاعات و ارتباطات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.