بحث و بررسی پیرامون عملکرد شیمیایی و فیزیکی انواع نمک بر پروسه گندزدایی میکروبی و آنالیز شیمیایی شیرابه حاصل از کمپوست
محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,448
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SSCI10_162
تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1385
چکیده مقاله:
پساب فاضلاب شهری و کمپوست زباله های آن از جمله منابع غیر متعارف آب و کود می باشند که حجم قابل توجهی را در مناطق پر جمعیت شهری شامل می شوند . بهره برداری از این منابع، نیازمند مدیریت خاصی است که در آن توجه به استاندارد های زیست محیطی و بهداشتی ملحوظ شده باشد تصفیة آب به منظور پاک سازی آن از آلودگی های باکتریائی یا شیمیایی انجام می شود فرایند های متداول در تصفیه آب عبارتند از : انعقاد، لخته سازی، ته نشینی، صاف سازی و گندزدایی . مواد منعقد کننده شامل موادی است که برای ناپایدار سازی ذرات و چسباندن آنها به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرد . معمولاً نمک های فلزی مثل سولفات آلومینیم یا آلوم، سولفات فریک، سولفات فرو، کلراید فریک، پلی مر های آلی آنیونی، کاتیونی و غیریونی از جمله مواد منعقد کننده می باشند به این جهت استفاده از منعقد کننده های شیمیایی برای کاهش آلودگی بیولوژیکی و شیمیایی شیرابة حاصل از تولید کمپوست از زباله های شهری ضرورتی بر انجام چنین مطالعه ای می باشد . هدف از انجام مطالعه حاضر » مقایسة سه نمک سولفات مس، کلرید آهن و بنزوات سدیم بر گندزدایی میکروبی شیرابة حاصل از تولید کمپوست از زباله های شهری « می باشد
نویسندگان
مهرنوش اسکندر تربقان
کارشناس ارشدخاکشناسی دانشگاه فردوسی مشهد
علیرضا آستارایی
استادیاروعضو هیات علمی دانشگاه فردوسیمشهد
مسعود اسکندری تربقان
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شیروان
سارا صدوقی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :