بررسی پارامترهای موثر بر صافی سطح و ارائه مدل پیش بینی کننده در ماشینکاری فولاد AISI 321
محل انتشار: همایش مشترک مهندسی کامپیوتر و مکانیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 723
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JCCEM01_019
تاریخ نمایه سازی: 25 اسفند 1392
چکیده مقاله:
در این مقاله به مطالعه و بررسی تاثیر پارامترهایی همچون سرعت برشی ، نرخ پیشروی ، عمق بار و عرض درگیری هولدر بر صافی سطح (Ra) در فرآیند کف تراشی توسط دستگاه فرز بر روی آلیاژ AISI 321 به روش تحلیل رگرسیون پرداخته شده است. برای انجام آزمایش ها از روش فاکتوریل کامل ( فول فاکتوریل ) برای مطالعه کلیه فاکتورها و تعاملات بین فاکتور ها استفاده شده است. با توجه به این چهار پارامتر ورودی مورد مطالعه هر کدام در سه سطح در نظر گرفته شده است، تعداد آزمایش ها جمعا 81 آزمایش برای خروجی مورد نظر می باشد. آلیاژ AISI 321 که یک فولاد از خانواده ی فولادهای آستنیتی می باشد یکی از آلیاژ های مهم در صنایع دفاعی و هوافضا در صنعت به شمار می آید. ماشینکاری این آلیاژ به دلیل مقاومت به خوردگی در دمای بالا و ضربه پذیری بالا و همچنین ایجاد لبه انباشته و فرسایش سریع ابزار بسیار حائز اهمیت می باشد که به دلیل وجود عناصر کروم ، نیکل و تیتانیوم در ساختار این آلیاژ و تشکیل کاربیدهای سخت، ماشینکاری آن بسیار مشکل است. در این مقاله از ابزار کاربایدی روکش دار PVD (SPKN1203) با گریدی که مخصوص عملیات پرداخت فولادهای آستنیتی است استفاده شده است. در پایان نیز بررسی تاثیر فاکتور ها و تعاملات بین آن ها توسط آنالیز واریانس انجام شده همچنین مدل رگرسیون برای پیش بینی صافی سطح و تست های صحت به منظور درستی مدل ها ارائه شده است
کلیدواژه ها:
کاری فولاد آستنیتی AISI 321 - صافی سطح – آنالیز واریانس – رگرسیون
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :