سال انتشار: 1384
محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
کد COI مقاله: NICEC10_611
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,351
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جداسازی بنزن از برش هگزان توسط فرایند استخراج مایع - مایع توسط حلال NMP
چکیده مقاله:
در این مقاله حذف بنزن از برش هگزان توسط فرایند استخراج مایع – مایع با حلال NMP مورد بررسی قرار گرفته است. برش هگزان تولیدی در مجتمع پتروشیمی بندر امام BIPC تقریبا شامل 5 درصد وزنی بنزن می باشد.
برش هگزان عاری از بنزن باکمتر از ppm بنزن 100 به عنوان محیط پلیمریزاسیون در فرایند تولید پلی اتیلن سنگین (HDPE) مورد استفاده قرار می گیرد. در حال حاضر نیاز کشور به این حلال که حدود 40/000 تن در سال می باشد از طریق واردات و یا با روش اسید شویی تامین می گردد.
روش استخراج مایع – مایع با حلال NMP در این کار تحقیقاتی بررسی شده است. ابتدا رفتار تعادلی (LLE) سیستم سه تایی بنزن – NMP – هگزان در دماهای مختلف و در سل تعادلی ساخته شده در این تحقیق بررسی شده است. پارامترهای تاثیر متقابل مدلهای اکتیویته NRTL , UNIQUAC توسط تطبیق و برازش داده ها تعیین شده است و مدل UNIQUAC به عنوان مدل مناسب تعادلی انتخاب گردیده است. سپس رفتار تعادلی سیستم چند جزیی برش هگزان – بنزن – NMP نیز مدلسازی شده است و در نهایت تاثیر پارامترهای مختلف عملیاتی مانند دما، نسبت حلال و تعداد مراحل استخراج به میزان جداسازی و راندمان تولید ارایه گردیده است.
کلیدواژه ها:
استخراج مايع - مايع (LLE) ، آروماتيك زدايي NMP UNIQUAC
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23847/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعادتمند، کامران و مقصودی، سعید و شهرکی، حسین،1384،جداسازی بنزن از برش هگزان توسط فرایند استخراج مایع - مایع توسط حلال NMP،دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/23847
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، سعادتمند، کامران؛ سعید مقصودی و حسین شهرکی)
برای بار دوم به بعد: (1384، سعادتمند؛ مقصودی و شهرکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حلال های نوظهور اتکتیک شدید (بشدت ذوب شونده) و کاربردهای آنها
- بررسی تاثیر ترشوندگی سطح میکروکانال در تشکیل قطره
- بررسی تاثیر سورفکتانت بر اندازه قطره و ضریب انتقال جرم در دستگاه های استخراج مایع_مایع
- جداسازی مخلوط آزئوتروپ نرمال هگزان و بنزن با روش تقطیر استخراجی
- جداسازی بنزن از برش هگزان با استفاده از حلال سولفولان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تجزیه و تحلیل میکروبی هیدروکربن های نفتی در محیط زیست
- بررسی اصلاح سازی ساختار قیر با استفاده از روغن های ضایعاتی موتور و ذرات پلاستیک
- بررسی اثرات زیست محیطی بازیافت گوگرد اصلاح شده درمخلوط های آسفالتی
- بررسی خصوصیات تجربی رفتارهای ویسکوالاستیک مخلوط آسفالت و قیر اصلاح شده با استفاده Nano-TiO2 / CaCO3
- Numerical Investigation on the Effect of Flow Parameters in CO2 Capturing Using Aqueous MEA Absorbent in HFMC Systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.