زیست توده (بیومس) انرژی تجدید پذیر برتر در مدیریت پایدار

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,471

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

WASTEMANAGEMENT02_083

تاریخ نمایه سازی: 23 اسفند 1392

چکیده مقاله:

به کارگیری منابع انرژی سنتی و یا استفاده از تکنولوژی های جدید جهت تولید انرژی نظیر انرژی هسته ای بحث آلودگی های محیط زیست را مطرح می کند. امروزه زباله های اتمی و نفتی، توجه بشر را به استفاده از سوخت های تجدید پذیر معطوف کرده است. بنابراین تلاش دولتها همواره توسعه ی تحقیقات و به کارگیری تکنولوژی های جدید جهت مدیریت پایدار در این زمینه بوده است . در این میان بیومس مهمترین منبع تجدید پذیر جهت تولید انرژی و کاهش آلودگی های ناشی از مصرف سوخت های فسیلی محصوب می شود. در این راستا هدف از ارائه ی این مقاله که با روش توصیفی و تحلیلی تهیه گردیده پاسخ به این سوال است، دلیل جایگزینی سوخت های پاک، به عنوان انرژی تجدید پذیر چیست؟ و در ادامه معرفی منابع بیومس رایج، نقش آنها در کاهش آلودگی های زیستی و بررسی منابع زیست توده در ایران می باشد.

نویسندگان

آزاده ایزدیاری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی بیوتکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :