بررسی اثر متغیرهای هندسی بر عیب پیچش و برگشتفنری در فرایند شکلدهی غلتکی سرد کانال نامتقارن
محل انتشار: هفتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 881
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ASCME07_042
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
شکل دهی غلتکی سرد یکی از فرآیندهای شکل دهی ورقی فلزات است و از آنجائیکه ورق همزمان از بین چند سری غلتک متوالی باید عبور کند، فرآیند تغییر شکل بسیار پیچیده و غیرخطی است.این پیچیدگی فرآیند و انتخاب نادرست پارامترهای موجود درفرآیند شکلدهی غلتکی سرد سبب بوجود آمدن عیوبی از جمله پیچش و برگشتفنری در محصول نهایی خواهد شد. در این پروژه، اثر عوامل مختلف روی پیچش و برگشتفنری در فرایند شکلدهی غلتکی سرد کانال نامتقارن با استفاده از روش اجزای محدود در مورد بررسی قرار گرفته است. منظور بسته نرمافزارABAQUS مورد بررسی قرار گرفته است. منظوراز کانال نامتقارن، تفاوت عرض بال کانالها میباشد. کرنشهای طولی بهدست آمده از نرمافزار اجزای محدود در لبه ورق بامقادیر تجربی گزارش شده در مقالههای قبلی برای مقطع کانالی متقارنمقایسه شده است و سپس نتایج برای مقطع نامتقارن تعمیم یافته است.. در این شبیهسازیها، طول کف و ابعاد یکی از بال ها ثابت ولی طول بال دیگر متغیر در نطر گرفته شده است. در شرایطی کهزاویه خم ثابت باشد با افزایش نسبت بال زاویه پیچش کاهش می- یابد تا اینکه در نسبت فلنج 1)مقطع متقارن(، زاویه پیچش صفر میشود و بعد از آن نیز روند کاهشی زاویه پیچش ادامه مییابد. باافزایش نسبت بال در صورتی که زاویه خم ثابت باشد زاویه برگشت فنری بال متغیر کاهش مییابد . همچنین در شرایطی که نسبت بال ثابت باشد با افزایش زاویه خم زاویه برگشت فنری افزایش مییابد
کلیدواژه ها:
شکلدهی غلتکی سرد- مقطع نامتقارن-اجزای محدود
نویسندگان
مهدی امیری
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه یزد
قاسم امیریان
استاد یار دانشکده مکانیک ، دانشگاه یزد
روح الله عزیزی تفتی
دانشجوی دکتری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :