تبلیغ اسلام و نفوذ در قلب ها با محوریت سبک زندگی پیامبر اکرم(ص)
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,518
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PROPHET01_066
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
اثرگذاری بر مخاطبین از مهمترین بایستگی های تبلیغی در سطح بین الملل مطرح بوده و در تبلیغ اسلامی نیز ابلاغ مبانی و حیانی و الهی در اذهان و قلوب بشریت، از اهداف اساسی مرکز تخصصی تبلیغ حوزه به ویژه حوزه های علمیه سفیران هدایت در سراسر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مبلغین و روحانیون عزیز قرار دارد. از آن جا که برقراری ارتباط با مخاطب از مقدمات تبلیغ و اثرگذاری بر وی می باشد، لذا ایجاد ارتباطی محبت محور و عاطفی میان مخاطب و روحانی، از ملزومات تبلیغ موفق و اثرگذار می باشد. برخی از روحانیون (به ویژه مبلغین جوان و کم تجربه در عرصه تبلیغ)، در اثر ارتباط ضعیف با مخاطب، از عنکرد تبلیغی خود احساس رضایت نکرده و ای امر در طولانی مدت، باعث کاهش بهره وری و اثر گذاری تبلیغ و ابتاء مبلغ و روحانی به امراضی از جمله افسردگی و امثالهم می گردد. با بررسی سبک زندگی پیامبر اکرم(ص) می توان یکی از رازهای موفقیت ایشان در رسالت خطیر تبلیغ اسلام را نرم خویی و نفوذ در قلب های افراد به همراه ایجاد اشتیاق و محبت الله و به عبارتی دیگر تسخیر قلوب جامعه بیان نمود و لذا ورود روحانی و مبلغ در برنامه ای جامع و مانع که مورد تائید و تاکید مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (حفظه الله) بوده و با عنوان «طرح شبکه شجره طیبه صالحین سازمان بسیج مستضعفی» در سراسر کشور در حال اجرا می باشد، جهت تحقق تبلیغی اثر گذار پیشنهاد گردیده و مصداقی از تسخیر قلوب می باشد. این مقاله که با روش کتابخانه ای، همراه با بررسی آیات و روایات مختلف به ویژه سیره پیامبر اکرم و حضرات معصومین(ع) انجام گرفته، به ارائه الگوی تبلیغ اسلامی در تالیف و جذب قلوب افراد با هدف تاثیرگذاری بر مخاطبین با محوریت سیره پیامبراکرم(ص) می پردازد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی محمد مظفری
عضو باشگاه پژوهشگران حوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و دانش پژه مرکز آموزش های تخصصی تبلیغ حوزه علمیه قم(سفیران هدایت)، نویسنده
مریم زوار علی اکبر
دانش پژوه جامعه الزهرا(س)-حوزه علمیه ی خواهران قم
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :