سال انتشار: 1384
محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
کد COI مقاله: NICEC10_337
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,785
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازیابی آلومینا از کانسنگ آلونیت به روش کربنات - قلیایی
چکیده مقاله:
بازیابی آلومینا از کانسنگ آلو نیت هفت صندوق ایران به روش کربنات -قلیـایی مـورد مطالعـه آزمایشگاهی قرار گرفت . در روش کربنات ‐ قلیایی پیش از استخراج آلومینا، سنگ معـدن فـرآوری شده و کنسانتره ای با درصد آلومینای بالاتر تهیه می گردد . ایـن فـرآوری شـامل انجـام عملیـات کلسیناسیون و لیچینگ می شود . برای انجام مطالعه حاضر از نمونـه ای بـا مشخـصات نماینـده از کانسار هفت صندوق استفاده گردید . ابتدا نمونه سنگ خرد و در دمای مناسبی کلسینه شد . جامـد کلسینه شده تا ابعاد مناسب آسیا و پس از انجام عملیات لیچینگ با محلول قلیـایی ضـعیف و داغ کربنات پتاسیم، کنسا نتره ای با درصد بیشتری از آلومینا تهیه گردید . انجام عملیات لیچینگ منجر به انحلال سولفات پتاسیم و سولفات سدیم در محلـول و تبـدیل سـولفات آلـومینیم بـه مخلـوط هیدرواکسید آلومینیم نامحلول و سولفات پتاسیم محلول گردید . پس از انحـلال و فیلتراسـیون، از اک فرآیند بایر استفاده کرد که در آن اسـتخراج آلومینـا از بوکسیت به کمک لیچینگ با محلول سود انجام می پذیرد . نتایج حاصـل از آزمایـشات در شـرایط بهینه نشان داد که حذف مولکولهای آب تبلور در مرحله کلسیناسیون، حذف سـولفاتها در مرحلـه چینگ مرحله دوم دارای بازده قابل قبولی هستند . سـرعت تـه نشینی ذرات کنسانتره و باطله در محلولهای حاصل از لیچینگهای مرحله اول و دوم اندازه گیری شد و نتایج حاصل نشان داد که سـرعت تـه نـشینی باطلـه در مقایـسه بـا کنـسانتره بمقـدار قابـل ملاحظه ای کمتر است . نتایج آنالیز ش یمیایی نمونه های بدست آمده و محاسبات موازنه جرم در هـر مرحله نشان داد که بازده کلی بازیابی آلومینا در پایـان لیچینـگ مرحلـه دوم و قبـل از ترسـیب هیدروکسید آلومینیم٨٦ درصد است
کلیدواژه ها:
آلونیــت (Alunite) ، آلومینــا (Alumina) ، فرآینــد کربنــات قلیــایی ، کلسیناسیونCalcination لیچینگ (Leaching)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NICEC10_337 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23575/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طالبی، مهدی و علمداری، عبدالمحمد و مهران بد، نصیر و زرآبادی، عبدالمناف،1384،بازیابی آلومینا از کانسنگ آلونیت به روش کربنات - قلیایی،دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران،زاهدان،https://civilica.com/doc/23575
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، طالبی، مهدی؛ عبدالمحمد علمداری و نصیر مهران بد و عبدالمناف زرآبادی)
برای بار دوم به بعد: (1384، طالبی؛ علمداری و مهران بد و زرآبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر رقیق کننده بر جداسازی هافنیوم از زیر کونیوم به روش استخراج حلالی
- کانی شناسی فرآیند: مطالعه موردی خواص سنجی کانسار روی اکسیده مهدی آباد یزد
- الکترونشست نانو ساختار دی اکسید سرب در حضور پلی وینیل پیرولیدون
- مطالعات کانی شناسی، ژئوشیمیایی و ژنزکانسار روی و سرب انگوران زنجان
- رخداد آپاتیت در کانسار آهن چادرملو با تاکید بر مطالعات SEM
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.