نگهداشت گاز و انتقال اکسیژن در بیوراکتور ایرلیفت حاوی محیط مدل فرایند گوگرد زدایی زیستی
محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,619
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICEC10_272
تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1385
چکیده مقاله:
در این تحقیق نگهداشت گاز، و انتقال اکسیژن در بیوراکتور ایرلیفت با گردش داخلی (با حجم 0.021 متر مکعب) حاوی میکروامولسیون های مختلف آب در دیزل به عنوان محیط مدل فرایندگوگرد زدایی زیستی مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین آزمایشات با آب مقطر نیز جهت مقایسه صورت گرفته است. بیشترین نگهداشت گاز، وضریب حجمی کل انتقال اکسیژن (kLa) برای محیط دیزل به دست آمده است. افزایش نسبت آب دیزل در میکروامولسیونهای آب در دیزل (W/D) باعث کاهش نگهداشت گاز و ضریب کلی حجمی انتقال اکسیژن (kLa) می گردد که این امر به افزایش ویسکوزیته میکروامولسیونهای آب در دیزل ربط داده شده است، نتایج بدست آمده برای نگهداشت محلی گاز نشان دهند یک رابطه خطی بین نگهداشت گاز در بالا بردن و ناودان برای سیستمهای دیزل و میکروامولسیونهای آب در دیزل می باشد. یک رابطه تجربی درجه دو که داده های kLa را بر حسب نگهداشت کلی گاز برای سیستمهای میکروامولسیون W/D پیش بینی می کند، بدست آمد. روابط تجربی ارائه شده جهت تعیین نگهداشت گاز و ضریب کلی حجمی انتقال اکسیژن (kLa) در بیوراکتور ایرلیفت با گردش داخلی، تاثیر ویسکوزیته و سرعت ظاهری هوادهی را بر روی نگهداشت گاز و kLa به صورت رضایتبخشی نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
بیوراکتور ایرلیفت با گردش داخلی ، نگهداشت یک گاز ، نگهداشت محلی گاز ، ضریب کلی حجمی انتقال اکسیژن ، میکروامولسیون آب در دیزل ، ویسکوزیته
نویسندگان
فرشید پژوم شریعتی
گروه بیوتکنولوژی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
بابک بنکدار پور
گروه بیوتکنولوژی دانشکده مهندی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
محمدرضا مهرنیا
دانشکده مهندسی شیمی، پردیس فنی، دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :