سال انتشار: 1384
محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
کد COI مقاله: NICEC10_223
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 979
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تبدیل بیولوژیکی کلسترول شیر با استفاده از کلسترول به دست آمده از Nocardia erithropolis
چکیده مقاله:
مصرف مواد غذایی با کلسترول بالا یکی از مهمترین عواملی است که باعث بروز بیماری های قلبی می شود. وجود کلسترول در شیر یکی از عواملی است که باعث کاهش مصرف شیر پر چرب شده است، از این رو کارخانجات با جداسازی چربی شیر و تولید شیر کم شرب به حل این مشکل کمک کرده انمد. اما چربی شیر دارای خواص مفید بی شماری است. از جمله اینکه ویتامینهای D,A در قسمت چربی شیر قرار دارند، به همین دلیل سعی بر آن است که بدون جداسازی چربی شیر از شیر میزان کلسترول موجود در آن را پایین آوردد. دراین تحقیق یک روش انزیمی به منظور کاهش کلسترول در شیر مورد بررسی قرار گرفته شده است. کلسترول اکسیداز خارج سلولی (COD) بدست امده از Nocardia erthropolis آنزیمی است که برای اینکار مورد استفاده قرار گرفته است. کلسترول اکسیداز انزیمی است که واکنش تبدیل بیولوژیکی کلسترول به ماده ای موسوم به کلستنون (Cholestenon) را کاتالیز می کند، که کلستنون به عنوان یک ماده ضد چاقی موثر درجهان شناخته شده است. این انزیم در محدوده وسیعی از ph (6-8) دارای فعالیت بهینه است و درجه حرارت اپتیمم انزیم 32 درجه سانتی گراد است. همچنین این آنزیم در درجه حرارت های بالا تا 50 درجه سانتی گراد پایدار است و با نگهداری انزیم در دمای 5 درجه سانتی گراد فعالیت آنزیم درحالت بهینه خود حفظ می شود. هدف از انجام این پروژه به دست اوردن شرایط عملیاتی بهینه در تبدیل بیولوژیکی کلسترول شیر توسط آنزیم کلسترول اکسیداز می باشد. با انالیز پارامترهای عملیاتی از جمله ph، دما، غلظت انزیم و زمان عملیات ، شرایط بهینه به دست آمده است. شرایط عملیاتی بهینه به دست آمده عبارتند از PH7/5 ، دما 32 درجه سانتی گراد ، زمان عملیاتی 60 دقیقه و میزان 0/5% آنزیم در شیر، که تحت این شرایط بیش از 80% کلسترول موجود در شیر کاهش می یابد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NICEC10_223 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23463/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سراج زاده، سارا و عالم زاده، ایران،1384،تبدیل بیولوژیکی کلسترول شیر با استفاده از کلسترول به دست آمده از Nocardia erithropolis،دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران،زاهدان،https://civilica.com/doc/23463
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، سراج زاده، سارا؛ ایران عالم زاده)
برای بار دوم به بعد: (1384، سراج زاده؛ عالم زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- Meat as a potential source for production of ACE inhibitory bio active peptides
- بررسی تأثیر حضور بیومولکول کلسترول در کاهش نفوذپذیریی غشاءهای پلیمری
- Status of coral reefs in the ROPME Sea Area: Commitments of RSA node and proposed Actions
- مروری بر وضعیت صخره ها و آبسنگ های مرجانی در خلیج فارس
- ویژگیها و کاربردهای پروتیین هیدرولیز شده حاصل از ضایعات آبزیان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
- نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
- نقش مبلمان شهری در جذب گردشگرمطالعه موردی(پارک باباامان و بش قارداش بجنورد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.