حد بررسی های لازم برای پی و مسائل ژئو تکنیکی ساختمان 5 طبقه بیمارستان علی بن ابیطالبزاهدان با استفاده از نرم افزار پی سنج

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 882

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICEGE08_215

تاریخ نمایه سازی: 22 بهمن 1392

چکیده مقاله:

بر اساسضوابط ژئوتکنیکی و مصوبات مسکن و شهر ساز ، کلیه ساختمان ها بیشاز ۵ طبقه، ساختمان ها حساسمانند بیمارستان هاو ساختمان ها مربوط به شریان ها حیاتی جامعه مانند آتش نشانی باید دفترچه ژئوتکنیک داشته باشند. به علت هزینه آزمونهایآزمایشگاهی آن، بیشتر سرمایه گذاران سعی بر آن دارند که هزینه این گونه بررسی ها را به نزدیکصفر برسانند. هدف از انجام تحقیق حاضر این است که با بررسی نوع آزمایشات لازم ژئوتکنیکی و به کاربردن نتایج این آزمایشات در نرم افزار پی سنج، ظرفیت باربر ، نشست آنی، پارامترها مقاومتی، ابعاد پی و نوع پی و مقایسه آن هزینه ها با کل هزینه ساختمان، لزوم انجام بررسی ها ژئوتکنیکی رابرا رسیدن به ضریبایمنی بالا و لازم مورد تآکید قرار دهد. جهت بررسی در نقطه مورد نظر، با حفر یکگمانه ماشینی به عمق ۳۰ متر پارامترها مقاومتی، ظرفیت باربر ، نشست و ابعاد پی نوار از عمق ۱ تا ۲۴ متر بررسی و با هم مقایسه شدند. به طور کلی ظرفیت باربر در پی نوار در عمق12-۶ متر بیشترین مقدار به دلیل افزایشزاویه اصطکاکداخلی خاکو در عمق ۱۸-۱۲ متر کمترین مقدار را به دلیل کاهشزاویه اصطکاکداخلی خاک دارد. در پارامترها مقاومتی خاکاز عمق ۱ تا ۲۴ مترتغییر معنی دار دیده نشد. درنهایت پساز مقایسه وضعیتها و روشها مختلفبرا بررسی ژئوتکنیکسایت مورد نظر و هزینه ها مربوط به هریک، و مقایسه آن با هزینه کلی ساختمان، بهترین حالتکه هم ازلحاظ هزینه و هم از نظر کیفیتفنی در سطح بهینه قرار دارد انتخاب شد.

کلیدواژه ها:

پی سنجی ، نرم افزار پی سنج ، بررسیهای ژئوتکنیک ، بیمارستان علی بن ابیطالب

نویسندگان

فرزانه نهتانی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

جعفر رهنماراد

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

محمدرضا نورا

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • رحیمی، حسن، (138) "مکانیک خاک"، ویرایش دوم چاپ اول، انتشارات ...
  • مکز تحقیقات ساختمان مسکن، 1984، " آئین نامه طرح ساختمان ...
  • نمایش کامل مراجع