سال انتشار: 1384
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیران کیفیت
کد COI مقاله: CQM06_060
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,921
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش توسعه زنجیره تامین در افزایش اثربخشی سازمان های برون سپار
چکیده مقاله:
در جهان فراسوداگری امروز و شرا یط اقتصادی خاص آن، شا ید سازمانها به تنها یی نتوانند بر تغ ییرات غ یر قابل پیش بینی در انتظارات مشتر یان یا حمله رقبا به بازار فا یق آ یند . به دل یل پ یچیدگی روز افزون تکنولوژی و عدم توانایی یک سازمان در انجام کل یه مراحل تد ارک، تول ید و توز یع ، لازم است هر سازمان در یک زم ینه تخصصی فعالیت خود را متمرکز نما ید و برای هر یک از ا ین سازمان ها مقرون به صرفه خواهد بود که از محصول شرکت د یگری به عنوان مواد اول یه یا نیمه ساخته خود استفاده نما ید و در مقابل محصول خود را به دست سازمانی د یگر بسپارد تا در نها یت به دست مصرف کننده نها یی برسد . به این ترت یب یک زنج یره تام ین شکل می گیرد .
در این نگرش به جای ا ینکه یک سازمان مجبور باشد که در تمام زم ینه ها بهتر ین باشد می تواند از قابل یت محوری سایر سازمانها در جهت بهبود قابل یت محوری خود استفاده نما ید و همچن ین در افزا یش اثربخشی سا یر سازمان ها نیز موثر باشد . به این ترت یب همه سازمانهای عضو زنج یره تام ین از ا ین همکاری متقابل بهره مند می شوند چرا که همه قابل یتهای محوری خود را برای بالا بردن رضا یت مشتری نها یی به اشتراک می گذارند . علیرغم اینکه هر یک از ا ین سا زمانها استقلال مالی و مد یریتی دارند، افزا یش اثربخشی کل زنج یره مورد نظر است و روابط مالی به نوعی در نظر گرفته می شود که همه حلقه های زنج یر سودمند بودن ا ین همکاری را با تمام وجود خود احساس نمایند . امروزه همه سازمانهای جهان تراز در زنج یره های تام ین به فعال یت خود ادامه می دهند و حتی سازمان های ییشرو برای ب یشتر کردن سرعت خود و ربودن گوی سبقت از رقبا، حاضرند سرما یه گذار یهای کلانی در تامین کنندگان خود انجام دهند . در نت یجه این همکاری شرکت های بزرگ و کوچک سود خودشان را می برند و از طرف د یگر سازمانهای کوچکتر به دل یل در یافت تکنولوژی جد یدتر انتفاع مضاعفی را تجربه می نمایند که شاید از سود ریالی ارزشمندتر باشد . در این مقاله با استفاده از روش های آماری و ارا یه شواهد ع ینی از سازمان های موفق ( و غ یر موفق ) سعی شده مطالعه عم یقی در مورد افزا یش اثربخشی سازمان های برون سپار انجام شود . مطالب مطرح شده تم ام اً توسط سازمان های فعال در کشور امر یکا استخراج شده و نت یجه تجرب یات چهارصد شرکت مختلف می باشد . بی شک امروزه با به بکارگیری چنین روشی در صنایع بزرگ کشور و حتی خدمات بخش دولتی میتوان به نتایج ارزشمندی در افزایش اثربخشی و کارآیی دست پیدا نمود .
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CQM06_060 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23232/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اولیایی، محمود و فخر، سیدمحمد،1384،نقش توسعه زنجیره تامین در افزایش اثربخشی سازمان های برون سپار،ششمین کنفرانس بین المللی مدیران کیفیت،تهران،https://civilica.com/doc/23232
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، اولیایی، محمود؛ سیدمحمد فخر)
برای بار دوم به بعد: (1384، اولیایی؛ فخر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه میان مدیریت ریسک، قدرت سهامداران عمده، حاکمیت شرکتی و عملکرد بانک، بورس در بحران مالی ایران
- متن کاوی در بازار سهام
- اسلام، ارتباطات و حسابداری
- طراحی مدل بازاریابی رسانه های اجتماعی با رویکرد تصمیمگیری چند شاخصه فازی
- بررسی اجزای استانداردهای مدیریت آموزش بر بهبود کیفیت آموزشی در آموزشگاه های شهر یاسوج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.