مدل دو حلقه ای بهبود (IDLM) Improvement Double Loops Model
محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیران کیفیت
سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,544
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CQM05_017
تاریخ نمایه سازی: 2 بهمن 1385
چکیده مقاله:
تغییرات جهانی ، رقابتهای جهانی ، رشد فرهنگ ، دگرگونی نیازهاوتقاضای مردم وافرادسازمان ، ایجاد گرایشها ونیازهای جدید ، تغییرات درهنجارها وارزشها ، موفقیتها وشکستها ، عملکردهای پایین ، انواع فشارها و... مسائل ومشکلاتی رادرسازمانها بوجودآورده که برای حل آنها به حرکت وتحول جدیدنیازاست . ناتوانی پاسخگویی وضع موجود به این تحولات این ضرورت را دیکته میکندکه بایدتغییررا پذیرفت وآنرا اجراکرد. اگرمدیریت موجود میتوانست پاسخگوی شرایط جدیدباشد دیگرمسائل ومشکلاتی درکارنبودپس باید قبول کردکه مواجه با شرایط جدیدیک بینش جدیدویک فرایند جدیدرا می طلبد . اغلب سازمانها ونظامها به دنبال آنند که عملکرد خودرا بهبود دهند اما تمایلی به تغییر وضع موجود ندارند .
اگرمدیران بخواهند عملکردواحدها وبخشهای سازمان خودرا بهبوددهند وبتوانندبه تغییرعوامل اقتصادی ، اجتماعی ،سیاسی ، فنی ، علمی ، تکنولوژی وفرهنگی پاسخ دهند باید همه وهرچیزرا تغییردهند.
این مقاله ، مخاطب را با مدلی آشنا مینماید که برگرفته ازچرخه دمینگ ـ شوهارت میباشد . دراین مقاله ضمن تشریح ومراحل اجرایی شش گانه مدل ، به بیان نوع برنامه ریزی درسازمانهای ایرانی وذکرویژگیهای خاص مدل پرداخته و با توجه به دارا بودن ویژگیهای خاص وهمچنین انطباق با نوع برنامه ریزی درسازمانهای ایرانی ، این مدل را کاربردی ، اثربخش وکارا معرفی مینماید. ضمنا این مدل بصورت تلویحی مدیران را به تغییر روش ، تغییر فرایند ، تغییرروش کارورفتار کارگزاران ، تغییر بینش و .. درجهت مدیریتی اثربخش وکارا ترغیب وتشویق می نماید چرا که این یک واقعیتی انکارناپذیراست که مسائل امروزرا نمیتوان با راه حلهای دیروزحل کرد.
نویسندگان
علی اکبر قانع
کارشناس مهندسی صنایع ( برنامه ریزی وتحلیل ) نماینده مدیریت درامورکیف
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :