سال انتشار: 1383
محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیران کیفیت
کد COI مقاله: CQM05_017
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,188
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل دو حلقه ای بهبود (IDLM) Improvement Double Loops Model
چکیده مقاله:
تغییرات جهانی ، رقابتهای جهانی ، رشد فرهنگ ، دگرگونی نیازهاوتقاضای مردم وافرادسازمان ، ایجاد گرایشها ونیازهای جدید ، تغییرات درهنجارها وارزشها ، موفقیتها وشکستها ، عملکردهای پایین ، انواع فشارها و... مسائل ومشکلاتی رادرسازمانها بوجودآورده که برای حل آنها به حرکت وتحول جدیدنیازاست . ناتوانی پاسخگویی وضع موجود به این تحولات این ضرورت را دیکته میکندکه بایدتغییررا پذیرفت وآنرا اجراکرد. اگرمدیریت موجود میتوانست پاسخگوی شرایط جدیدباشد دیگرمسائل ومشکلاتی درکارنبودپس باید قبول کردکه مواجه با شرایط جدیدیک بینش جدیدویک فرایند جدیدرا می طلبد . اغلب سازمانها ونظامها به دنبال آنند که عملکرد خودرا بهبود دهند اما تمایلی به تغییر وضع موجود ندارند .
اگرمدیران بخواهند عملکردواحدها وبخشهای سازمان خودرا بهبوددهند وبتوانندبه تغییرعوامل اقتصادی ، اجتماعی ،سیاسی ، فنی ، علمی ، تکنولوژی وفرهنگی پاسخ دهند باید همه وهرچیزرا تغییردهند.
این مقاله ، مخاطب را با مدلی آشنا مینماید که برگرفته ازچرخه دمینگ ـ شوهارت میباشد . دراین مقاله ضمن تشریح ومراحل اجرایی شش گانه مدل ، به بیان نوع برنامه ریزی درسازمانهای ایرانی وذکرویژگیهای خاص مدل پرداخته و با توجه به دارا بودن ویژگیهای خاص وهمچنین انطباق با نوع برنامه ریزی درسازمانهای ایرانی ، این مدل را کاربردی ، اثربخش وکارا معرفی مینماید. ضمنا این مدل بصورت تلویحی مدیران را به تغییر روش ، تغییر فرایند ، تغییرروش کارورفتار کارگزاران ، تغییر بینش و .. درجهت مدیریتی اثربخش وکارا ترغیب وتشویق می نماید چرا که این یک واقعیتی انکارناپذیراست که مسائل امروزرا نمیتوان با راه حلهای دیروزحل کرد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/23143/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قانع، علی اکبر،1383،مدل دو حلقه ای بهبود (IDLM) Improvement Double Loops Model،پنجمین کنفرانس بین المللی مدیران کیفیت،تهران،،،https://civilica.com/doc/23143
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، قانع، علی اکبر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1383، قانع؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سیستم هزینه یابی سنتی در برابر هزینه یابی بر مبنای فعالیت
- بررسی عناصر چرخه بهره وری و نقش آن در مدیریت بهبود بهره وری
- راهکارهای عملی استقرار چرخه مدیریت بهبود بهره وری در سازمانها
- طرح استقرار چرخه مدیریت بهره وری در شرکت مدیریت تولید برق نکا ( نیروگاه نکا )
- بررسی عناصر چرخه بهره وری و نقش آن در مدیریت بهبود بهره وری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
- بررسی عملکرد اقتصادی ایران در اواخر عصر قاجار 1906-1860 با تاکید بر بخش کشاورزی و دولتی
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر موانع اشتراک دانش برای کارمندان دولت با توجه به نقش میانجی گری آموزش ضمن خدمت (مطالعه موردی کارکنان سازمان هلال احمر)
- بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری درشیلات بخش " پرورش ماهی در دریا (قفس)" در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.