بررسی اثر تبلیغات رسانه ای و تجربه برند در تداعی برند در کالاهای بادوام در مقایسه با کالاهای پرمصرف (مطالعه موردی : مشتریان تلویزیون سامسونگ و شامپو پرژک در شهر کرج)
فایل این در 192 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
امروزه برند که جمع نامشهود ویژگی های یک محصول شامل نام، بسته بندی و قیمت آن، تاریخچه، شهرت و نحوه ای که تبلیغ می شود. (آکر ، 1386) طبق نظریه هاوکینز وظیفه تبلیغات، نشان دادن این موضوع است که این محصول با باورها و اعتقادات گروهی و درنتیجه با باورها و اعتقادات فردی مطابقت دارد. (هاوکینز ، 1385) در این پژوهش به بررسی اثر تبلیغات رسانه ای (تبلیغات تلویزیون، رادیو، روزنامه و مجلات) و تجربه استفاده شخصی از برند در تداعی برند تلویزیون سامسونگ در مقایسه با شامپو پرژک در شهر کرج پرداخته شده است. پژوهش حاضر از نوع کاربردی و در بهمن و اسفند سال 1394 در شهر کرج انجام شده است. داده های لازم با پرسشنامه (تلویزیون سامسونگ و شامپو پرژک) 26 سوالی از مشتریان تلویزیون سامسونگ و شامپو پرژک به روش نمونه گیری در دسترس گردآوری شد. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه بر اساس 6 معیار (تبلیغات رسانه ای، تجربه برند، تداعی برند، اعتماد به برند، تصویر درک شده برند و تصویر مناسب برند) منطبق بر مدل چونگ، بومن و هامین (2015) بود که 6 بعد برای دو پرسشنامه تلویزیون سامسونگ و شامپو پرژک طراحی گردید. که روایی پرسشنامه ها توسط خبرگان تحقیق مورد تائید قرار گرفت و جهت برآورد پایایی از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد که مقادیر به دست آمده بالای 7/0 می باشد. تحلیل های آماری با استفاده از نرم افزار spss22 و Amos22 بر روی داده های پرسشنامه تلویزیون سامسونگ و شامپو پرژک محاسبه شده است و آزمون تحلیل مسیر معادلات ساختاری بر روی فرضیه های اصلی و اختصاصی از روش بوت استراپ در نرم افزار Amos و در سطح اطمینان 95/0 محاسبه شده است و نتایج به طور خلاصه به این صورت بود که تجربه برند از تبلیغات رسانه ای در تداعی برند تلویزیون سامسونگ نسبت به شامپو پرژک تاثیرگذارتر است و تبلیغات رسانه ای از تجربه برند در تداعی برند برای شامپو پرژک نسبت به تلویزیون سامسونگ تاثیرگذارتر است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
زینب هاشمی باغی
دانشجویی دکتری دانشگاه الزهرا تهران
یزدان شیرمحمدی
دانشیار دانشگاه پیام نور تهران
حبیب اله دانایی
دانشیار دانشگاه پیام نور تهران
شهرام هاشم نیا
استادیار دانشگاه پیام نور تهران
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :