پاسخ فیزیولوژیک و میزان درک فشار جودوکاران نخبه و غیر نخبه به آزمون میدان ویژه جودو

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,063

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCST02_064

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

چکیده مقاله:

جودو ورزشی المپیکی است که به آماد هسازی جسمانی، تکنیکی، تاکتیکی و روانی بالایی نیاز دارد ] 1[. مربیان و دانشمندان ورزشی هر سال از آزمو نهای ورزشی مختلف و نیز مسابق ههای انتخابی برای گزینش اعضای تیمملی و ورزشکاران مستعد در سنین مختلف بهره می برند ] 1- 2[. اکثر آزمون های مورد استفاده آزمایشگاهی بوده و به عقیده برخی از دانشمندان این رشته، مشابهت کافی را با عملکرد رقابتی ورزشکاران ندارد ] 1- 3[. به همیندلیل برخی از دانشمندان )استرکویکز 1995 ، سانتوز 2011 ( آزمو نهای میدانی مشابه با مسابقه جودو طراحی نمود هاند. یکی از این آزمو نها، آزمون آمادگی ویژه جودو )استرکویکز 1995 ( م یباشد که طی تحقیقات مختلف مورد بررسی و توسط مربیان برخی از کشورها برای کنترل روند تمرین و استعدادیابی در اردوهای ورزشی مورداستفاده قرار گرفته است. در این بررسی پاسخ عملکرد ورزشکاران نخبه و غی ر نخبه و میزان درک فشار پس از اجرای آزمون اندازه گیری و نتایج آن مورد مقایسه قرار گرفته است ] 1- 3- 4- 5[.

نویسندگان

ناصر حیدری

دانش آموخته کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی، مسئول کمیته استعدادیابی و قهرمان پروری هیئت جودو استان قم

حمید اراضی

دکتری فیزیولوژی ورزشی

مجید متقی

کارشناس تربیت بدنی، مربی بین المللی فدراسیون جودو

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :