تاثیر شش هفته تمرین اسپیلیت و فول بادی بر برخی شاخص های آمادگی جسمانی و وزن توده عضلانی مردان فعال 20تا30 سال
فایل این در 79 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
چکیده
مقدمه : هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر و تفاوت دو نوع سیستم تمرینی بر تناسب بدن و برخی فاکتور های جسمانی نظیر انعطاف ، شاخص توده بدنی ، قدرت پا ها و کمربند شانه ای در حرکات پرس سینه و اسکات و توده عضلانی میباشد .
روش شناسی : برای بررسی تاثیر این دو سیستم دو گروه شامل 10 نفر مرد سالم فعال بدون هیچ آسیب یا سابقه دارویی و مکمل خاص یا ورزش حرفه ای با حداقل 6 ماه تمرین بدنسازی به صورت تصادفی در دو گروه (10= اسپیلیت ) و (10=فول بادی ) تقسیم شدند و از طریق مقایسه تی زوجی همبسته تفاوت ها ، ضریب اتا با دی کوهن محاسبه شده و ویل کاکسون برای وزن عضلات از طریق برنامه SPSS محاسبه شده .
یافته ها : در انعطاف پذیری در گروه فول بادی بهتر بود ، شاخص توده بدنی( BMI ) در گروه فول بادی بهبود معنی داری داشتند ، در قدرت گروه اسپیلیت در پرس سینه و گروه فول بادی در حرکات اسکات بهود داشتند و در وزن توده عضلانی در گروه فول بادی بهبود بیشتری قابل مشاهده بود . سطح معنی داری (05/0 p=) در نظر گرفته شده است .
نتیجه : تمرینات بدنسازی باید بر اساس نیاز مستقیم شخص یا ورزشکار در فاز های مختلف تمرینی با وجود مربی آگاه و با دانش برای رسیدن به اهداف انجام شود .
واژگان کلیدی : بدنسازی ، تمرین مقاومتی ، اسپیلیت ، فول بادی ، توده عضلانی ، انعطاف پذیری شاخص توده بدنی (BMI) ، علم تمرین
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد باقر افشار ناصری
پژوهشگر و نویسنده ارشد
نادر شاکری
استادیار علوم ورزشی واحد علوم و تحقیقات
محمد رحمتی
استادیار علوم ورزشی واحد رودهن
علی آذربایجانی
دانشیار علوم ورزشی واحد تهران مرکز
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :