سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تهیه نانوپودرفریت استرانسیم جانشانی شده باکاتیون های Zn2+ وMn2+وبررسی برخی ویژگیهای مغناطیسی آن

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 840

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BSNANO03_176

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

چکیده مقاله تهیه نانوپودرفریت استرانسیم جانشانی شده باکاتیون های Zn2+ وMn2+وبررسی برخی ویژگیهای مغناطیسی آن

پودرهای فریت شش گوش استرانسیوم جانشانی شده بافرمولSrMnxZnxFe12-2xO19 که درآن X شامل مقادیر0تا1 باگامهای 0/2 می باشد با استفاده ازمواداولیه MnCO3 Á ZnO SrCO3 Fe2O3 بانسبت های استوکیومتری به روش سرامیکی متداول دردمای کلسینه 1250درجه سانتیگراد تهیه شده است پودرهای حاصل با استفاده ازاسیاب پرانرژیSPEX بعداززمان 75دقیقه اسیاب به اندازه های نانومتری تبدیل شده اند بررسی الگوهای پراش اشعه x پودرهای حاصل نشان میدهد که ساختارفریت استرانسیوم شش گوش تک فاز تشکیل شده است پارامترهای شبکه نمونه ها با استفاده ازداده های الگوهای پراش اشعه X و میانگین اندازه بلورک های آنها به وسیله فرمول شرر حدود 24نانومتر به دست امده اند منحنی حلقه های پسماندنمونه هادردمای اتاق اندازه گیری و پارامترهای مغناطیسی ازروی آنها تعیین شده اند نتایج اندازه گیری ها نشان میدهد که مغناطش نمونه های نانومتر ی درمقایسه با نمونه های توده ای کاهش یافته است کاهش مغناطش برای نمونه های نانومتری به مدل پوسته - هسته نسبت داده شده است همچنین رفتارمغناطیسی نمونه ها برای جانشانی های مختلف براساس جایگاه کاتیونی درزیرشبکه ها بحث شده است

کلیدواژه های تهیه نانوپودرفریت استرانسیم جانشانی شده باکاتیون های Zn2+ وMn2+وبررسی برخی ویژگیهای مغناطیسی آن:

نویسندگان مقاله تهیه نانوپودرفریت استرانسیم جانشانی شده باکاتیون های Zn2+ وMn2+وبررسی برخی ویژگیهای مغناطیسی آن

علی عرب

دانشگاه صنعتی مالک اشتراصفهان

محمدرضا مردانه

دانشگاه صنعتی مالک اشتراصفهان

محمدحسن یوسفی

دانشگاه صنعتی مالک اشتراصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
M.H.Yousefi, J. Magn. Magn. Mater. 322 (2010) 748-752. ...
S.P.Gairola, et al., Solid State Comm unications , doi: 10. ...
Z.F. Zi, et al., J. Magn. Magn. Mater. 320 (2008) ...
P.V. Reddy, M. Salagram, Phys. Status Solidi (a). 100 (1987) ...
X. Shen, M. Liu, F. Song, Y. Zhu, App. Phy. ...
M. Muroi, R. Street, P.G. McCormick, J. Amighian, ; Phys. ...
J.F. Wang, C.B. Ponton, R. Grossinger, I. R. Harris; J. ...
J.Amighian, _ Magn. Magn. Mater. 322 (2010) 2670)-2674. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تهیه نانوپودرفریت استرانسیم جانشانی شده باکاتیون های Zn2+ وMn2+وبررسی برخی ویژگیهای مغناطیسی آن" توسط علی عرب، دانشگاه صنعتی مالک اشتراصفهان؛ محمدرضا مردانه، دانشگاه صنعتی مالک اشتراصفهان؛ محمدحسن یوسفی، دانشگاه صنعتی مالک اشتراصفهان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش سراسری کاربردهای دفاعی علوم نانو پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فریت استرانسیوم، نانوفیزیک، ماده چگال، جاذب مایکروویو هستند. این مقاله در تاریخ 9 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 840 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پودرهای فریت شش گوش استرانسیوم جانشانی شده بافرمولSrMnxZnxFe12-2xO19 که درآن X شامل مقادیر0تا1 باگامهای 0/2 می باشد با استفاده ازمواداولیه MnCO3 Á ZnO SrCO3 Fe2O3 بانسبت های استوکیومتری به روش سرامیکی متداول دردمای کلسینه 1250درجه سانتیگراد تهیه شده است پودرهای حاصل با استفاده ازاسیاب پرانرژیSPEX بعداززمان 75دقیقه اسیاب به اندازه های نانومتری تبدیل شده اند بررسی الگوهای پراش اشعه x ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تهیه نانوپودرفریت استرانسیم جانشانی شده باکاتیون های Zn2+ وMn2+وبررسی برخی ویژگیهای مغناطیسی آن با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.