منشاء تورمالین در رگه های آوارتز- تورمالین منطقه نظا م آباد، (جنوب غرب آستانه اراک) با استفاده از داده های ایزوتوپی بر (B)
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 614
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SCMI15_142
تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392
چکیده مقاله:
بررسی ترکیب ایزوتوپی بر (B) در 41 نمونه از تورمالین رگه های کوارتز- تورمالین منطقه نظام آباد (بخش جنوب شرقی کمپلکس گرانیتوئیدی بروجرد) و سنگ میزبان آن، نشان دنده طیف ترکیبی δ(11)B بین 2/76%- تا 12/12-% می باشد. در این میان تورمالین موجود در سنگ میزبان بعلت ماهیت ثانویه آن دارای کمترین مقدار δ(11)B می باشد. با توجه به طیف گسترده مقادیر δ(11)B که در انتهای سنگین تر طیف گرانیت ها قرار می گیرد و انطباق قابل قبول آن با مقادیر δ(11)B سنگهای رسوبی دگرگونی - آذرین بوده و از اختلاط سیال هیدروترمال ناشی از تحول توده گرانیتوئیدی با سیال ناشی از آبزدایی سنگهای رسوبی دگرگون شده حادث شده باشند.
نویسندگان
مستانه حق نظر
دانشکده زمین شناسی، پردیس علوم، دانشگاه تهران
داریوش اسماعیلی
دانشکده زمین شناسی، پردیس علوم، دانشگاه تهران
رابرت ترامبال
مرآز تحقیقات زمین شناسی (GFZ) ، بوتسدام،آلمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :