اثربخشی کلاس هوشمند بر بهبود اختلالات کودکان دیر آموز
فایل این در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
پژوهش حاضر با هدف بررسی اثربخشی کلاس های هوشمند بر بهبود اختلالات یادگیری کودکان دیرآموز انجام شده است. کودکان دیرآموز به دلیل محدودیت در سرعت پردازش اطلاعات و یادگیری مفاهیم آموزشی، در مقایسه با همسالان خود نیاز به روش های تدریس ویژه و محیط های آموزشی مناسب تری دارند. کلاس های هوشمند با بهره گیری از فناوری های نوین مانند تخته های هوشمند، نرم افزارهای آموزشی تعاملی و ابزارهای چندرسانه ای، بستری مناسب برای آموزش این گروه از دانش آموزان فراهم می کنند.
این پژوهش نشان می دهد که استفاده از محیط های آموزشی هوشمند می تواند تاثیر مثبتی بر مهارت های مختلف کودکان دیرآموز داشته باشد. یافته ها حاکی از آن است که در کلاس های هوشمند، محتوای چندحسی و تعاملی باعث افزایش توجه و تمرکز، ارتقای مهارت های خواندن و نوشتن و بهبود عملکرد حافظه در کودکان می شود. ابزارهای کمک آموزشی دیجیتال همچنین انگیزه یادگیری را در کودکان افزایش داده و اعتمادبه نفس آن ها را بهبود می بخشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
معصومه آبروش
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان
ایوب عبداللهی
استاد دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان دکترای برنامه ریزی درسی
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :