تاثیر الگوریتم کلاغ در افزایش سرعت و دقت مانیتورینگ انواع شبکه
فایل این در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
این پژوهش، الگوریتم جستجوی کلاغ را برای کاهش هزینه شبکه مبتنی بر اینترنت اشیاء در طرح گزارش دهی و نظارت بر رفتار سیستم معرفی می کند. در سیستم نظارت سلولی، از طرح برای حفظ موقعیت مکانی استفاده می شود. ما از الگوریتم کلاغ به عنوان مثال ابزار بهینه سازی استفاده می کنیم، زیرا این الگوریتم یک روش الهام گرفته از طبیعت است. در این مطالعه، الگوریتم موردنظر از تنوع شبکه سلولی برای بهینه سازی عملکرد نظارت بر درخواست های ارسالی و دریافتی در شبکه مبنی بر اینترنت اشیاء استفاده می کند. تحلیل دوم بر فناوری های پایش شبکه متمرکز است و چالش های این فناوری ها را در پنج دسته اصلی طبقه بندی می کند. این دسته بندی منجر به شناسایی گروه های اصلی مشکلات در پایش شبکه شده است، ازجمله: مدیریت کارآمد حجم فزاینده داده های اندازه گیری برای ذخیره سازی، تحلیل و نمایش که تلاش مستمر برای بهبود پایش شبکه ضروری است، چراکه مشکلات مطرح شده در آینده با گسترش اندازه شبکه ها و افزایش حجم داده های منتقل شده، حادتر خواهند شد. این رشد فزاینده، نیاز به توسعه راهکارهای نوین در مدیریت داده های پایشی را بیش ازپیش آشکار می سازد.
برای آزمایش و عملکرد ارزیابی روش پیشنهادی، از چندین هزار درخواست «شبیه سازی شده و در قالب کاربران مجاز و غیرمجاز جهت اتصال به شبکه» استفاده شده است؛ برخی از آن ها مجوز ورود و ثبت درخواست در یک سیستم اینترنت اشیاء را داشته و برخی از آن ها نیز به عنوان کاربران غیرمجاز و مخرب طراحی شده اند. هدف اصلی اجازه ورود به حساب های کاربری دارای مجوز و ارسال دستور از طریق سیستم عامل مجازی است. در این میان؛ با استفاده از الگوریتم کلاغ؛ میزان شناسایی درخواست های غیرمجاز و از طرفی مانیتورینگ لحظه ای اعمال شده است. در ادامه وضعیت شبکه، میزان شناسایی صحیح، پایداری شبکه در حین نظارت و مانیتورینگ ؛ در قالب نمودار و دیاگرام ارائه گردیده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رضا ایمانی فر
کارشناس ارشد رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش نرم افزار، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کمالوند، خرم آباد، لرستان
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :