چیدمان اتوماتیک وب سایت بر اساس رفتارشناسی کاربران
فایل این در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
با گسترش روزافزون فناوری ها برای تمامی سلیقه ها و افراد در هر سطح اطلاعاتی امکاناتی فراهم شده است. امروزه افراد در استفاده از فناوری ها همواره به گونه ای رفتار می کنند که به علایق و شخصیت خود نزدیکتر است، گرانبار شدن اطلاعات یک مشکل عمده در وب کنونی به شمار می رود. برای مقابله با این مشکل، سیستمهای شخصی سازی وب ارائه شده اند که محتوا و سرویس های یک وب سایت را با افراد بر اساس علایق و رفتار آن ها سازگار می کنند. در واقع افراد بیشتر به سمت فناوری هایی سوق داده می شوند که به خصوصیات درونی آنها توجه بیشتری شده باشد. شاید در حال حاضر وب یکی از مهمترین و گسترده ترین فناوری هایی موجود باشد که این رفتارشناسی و شخصیت شناسی در آن لحاظ شده است. طراحی وب سایت ها در ابتدا به صورت ایستا بوده و به دلیل عدم خدمات آنلاین، عدم به روزرسانی مستمر و غیره کاربرپسند نبودند و طراحی سایت ها به سوی پویا شدن پیش رفتند که باوجود هزینه طراحی و نگهداری بیشتر ولی امکانات بسیار زیادتر از قبیل آنلاین بودن، تغییر مداوم اطلاعات و محتوا، به روزرسانی آسان تر و غیره کاربرپسند بوده است. بروزرسانی همیشگی وب سایت همچنین باعث می شود که مخاطب فعال بودن وب سایت را احساس می نماید، ازجمله مشکلی که در وب سایت های پویا حس می شود عدم وجود تعامل کامل کاربر با صفحات وب و یکسان بودن شکل و محتوا برای همه کاربران است.
ما در این پروژه سعی کرده ایم تعامل اختصاصی کاربر و وب سایت را پیاده سازی کنیم و با بهره گیری از الگوهای گوناگون به رفتار شناسی افراد پرداخته و نتیجه آن در طراحی و چیدمان فرم ها در یک سایت اعمال شده است. در وب سایتی که طراحی شده است دو نوع واکنش وجود دارد. یکی
برحسب آدرس IP کاربر که به وب سایت دسترسی پیدا می کند و قسمت اصلی پروژه اینکه کاربر رفتار و ویژگی خاصی داشته باشد یرا در دسته بندی خاصی قرار داشته باشد محتوایی متناسب با کاربر ارائه شود و جذابیت بیشتری را برای کاربر ایجاد نماید.
کلیدواژه ها:
شخصی سازی وب - الویت بندی محتوا - چیدمان وب سایت - رفتار کاربر
نویسندگان
مهسا رحمانی
دبیر در آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران - شهرستان ورامین - شهر جوادآباد
عین الله خنجری
هیئت علمی دانشگاه علم وصنعت ایران
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :