مدل سازی اطلاعات ساخت برای تعمیرات و نگهداری ساختمان به وسیله بعد هفتم BIM و دوقلوی دیجیتال
فایل این در 87 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
این تحقیق به بررسی نقش مدل سازی اطلاعات ساختمان و دوقلوهای دیجیتال در بهبود نگهداری و مدیریت تاسیسات ساختمان ها در صنعت معماری، مهندسی و ساخت می پردازد. با وجود پیشرفت های فناورانه، این صنعت همچنان در پذیرش کامل BIM و دوقلوهای دیجیتال با چالش هایی روبه روست. هدف اصلی پژوهش، توسعه چارچوب DTxP طرح اجرایی دوقلوی دیجیتال برای پیاده سازی بعد هفتم BIM و دوقلوهای دیجیتال، به ویژه در مراحل عملیاتی و نگهداری ساختمان ها است. این چارچوب به عنوان یک راهنما برای ذینفعان در بهینه سازی فرآیندهای مدیریتی ساختمان ها طراحی شده است. روش تحقیق شامل بررسی جامع مطالعات علمی و شیوه های صنعتی در سطوح مختلف اجرای دوقلوهای دیجیتال، از طراحی پروژه تا بهره برداری و نگهداری است. چارچوب DTxP به عنوان یک ابزار هوشمند برای برنامه ریزی اجرای پروژه توسعه داده شده و برای پروژه هایی با مقیاس های مختلف در صنعت جهانی AEC قابل استفاده است. همچنین، این پژوهش به نیازهای اطلاعاتی، استراتژی های مدیریت داده و بهبود بهره وری سیستم ها در فازهای عملیاتی و نگهداری ساختمان ها پرداخته و بر استانداردسازی و قابلیت همکاری داده ها تاکید دارد. در نهایت، این پژوهش با معرفی BIM 7D، که امکان مدیریت کارآمد دارایی های ساختمان را از طریق رهگیری اطلاعات حیاتی فراهم می کند، و بررسی هم افزایی آن با دوقلوهای دیجیتال، به افزایش کارایی مدیریت دارایی های ساختمانی کمک می کند. چارچوب DTxP می تواند با کاهش عدم قطعیت ها و ریسک های مرتبط، به بهینه سازی فرآیندهای نگهداری، کاهش هزینه های چرخه عمر ساختمان و ارتقای کیفیت مدیریت تاسیسات منجر شود و به مدیریت هوشمندتر و کارآمدتر دارایی های ساختمانی کمک کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
اصغر ریاضی مهر
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران،گرایش مهندسی و مدیریت ساخت، گروه مهندسی عمران، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران،
محمود پارسایی
دکتر محمود پارسائی، گروه مهندسی معدن، دانشکده فنی و مهندسی، واحد شاهرود، دانشگاه آزاد اسلامی،شاهرود،ایران
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :