مدل سازی ساختمان سه بعدی آنزیم کتکول 1 و 2 دی اکسیژناز از سویه بومی تجزیه کننده فنل
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,011
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CIGS12_0223
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1392
چکیده مقاله:
کتکول در نتیجه تجزیه بسیاری از ترکیبات آلاینده اروماتیک نظیر فنل، تولوئن، استیرن، بنزن، آنیلین، فتالات و مشتقات آنها به صورت یک ترکیب حد واسط شکل می گیرد. همچنین سمیت کتکول از فنل نیز بیشتر و لذا حذف آن از آلاینده ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. آنزیم کتکول 1 و 2 دی اکسیژناز، یکی از آنزیم های اصلی تجزیه فنل از مسیر اورتو است. این آنزیم با شکستن حلقه کتکول سمیت آن را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. در این پژوهش توالی آمینواسیدی آنزیم کتکول 1 و 2 دی اکسیژناز با توجه به توالی نوکلئوتیدی آن در یک سویه بومی تجزیه کننده فنل به دست آمد و پس از یافتن شبیه ترین پروتئین، توسط نرم افزار ClustalW، فایل همترازی آنها حاصل گردید و ت وسط نرم افزار Modeller مورد بررسی قرار رفت. این بررسی ها وجود 5 مارپیچ آلفا و 14 رشته بتا در این پروتئین را نشان می دهد. (RMS(Root Mean Square آن با استفاده از نرم افزار pdbViewer، 0/14 محاسبه گردید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مطهره ارجمندنژاد
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه الزهرا
سارا غروی
استادیرا، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه الزهرا
محمدرضا صعودی
دانشیار، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه الزهرا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :