سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 177_7018343959
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,163
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ظرفیت مقاومتی به عنوان شاخص مقاومت بتن سبک دانه
چکیده مقاله:
وقتی بتن به عنوان یک ماده ترکیبی تحت اثر تنشهای فشاری قرار می گیرد، این تنشها به نسبت سختی اجزای تشکیل دهنده بتن توسط آنها تحمل می شود.در بتن معمولی چون عمدتا فاز خمیر سیمان ضعیفتر از سنگدانه است، عامل محدود کننده مقاومت بتن، مقاومت ملات است. در مورد بتن سبکدانه، چون مقاومت سبکدانه ها از ملات کمتر است، عامل محدود کننده مقاومت بتن، سبکدانه ها هستند. در بتن سبکدانه پارامتری به عنوان ظرفیت مقاومتی مطرح می گردد، به این صورت که قبل از رسیدن مقاومت بتن به ظرفیت مقاومتی، سبکدانه ها اثر کاهنده مشخصی در مقاومت بتن ندارند. ولی پس از عبور مقاومت بتن از آن حد، به دلیل گسترش ترک در فاز سبکدانه، با افزایش مقاومت ملات ، مقاومت بتن افزایش چندانی پیدا نمی کند. مقدار ظرفیت مقاومتی بتن سبکدانه و رفتار آن پس از ظرفیت مقاومتی، تاثیر اساسی دراقتصادی بودن یا نبودن استفاده از سبکدانه مشخص، برای ساخت بتنی با مقاومت تعیین شده دارد. در این تحقیق، بر اساس نتایج بدست آمده، مقدار ظرفیت مقاومتی برای سبکدانه های معمول ایران تعیین شده است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 177_7018343959 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/226/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی لیبر، نیکلاس و امدادی، آرزو و شکرچی زاده، محمد،1383،بررسی ظرفیت مقاومتی به عنوان شاخص مقاومت بتن سبک دانه،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/226
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، علی لیبر، نیکلاس؛ آرزو امدادی و محمد شکرچی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1383، علی لیبر؛ امدادی و شکرچی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- -J. M. Chi، R. Huang، C.C. Yang and J.J. Chang ...
- - C.C. Yang and R. Huang : "A tow-phase model ...
- -H. Weiler and S. Karl _ S tah lleichtbeton _ ...
- - H.J. Chen، T. Yen، T.P. Lia and Y.L. Haung: ...
- -T. Mori and K. Tanaka، Acta Metall، 21، p.p. 571-584، ...
- - Thorstem Faust and E.H. Gert: "High strength lightweight Aggregate ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پایداری سازه های فضاکار با تاکید بر فروجهش عضوی و گرهی
- بررسی و مقایسه مقاومت فشاری و چگالی بتن سبک سازه ای ساخته شده با میکروسیلیس و پودر سنگ
- بررسی رفتار قابهای متشکل از تیرهای لانه زنبوری و ستونهای دوبل ناودانی تسمه دار
- روش های حل مسائل بهینه سازی در تحلیل و طراحی سازه ها به وسیله شبکه های عصبی مصنوعی
- بررسی مفهومی – میدانی موارد استفاده درست و نادرست ازتیرهای لانه زنبوری در ساخت و ساز شهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.