اقدام پژوهی چگونه توانستم مشکل اضطراب امتحان را بهبود ببخشم؟
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مطالعات کاربردی در فرایندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: CASEP01_2225
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 35
نویسندگان
کارشناسی ارشد، روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی مرند، اداره آموزش و پرورش ناحیه یک تبریز، آموزشگاه قائم مقام
چکیده
این پژوهش به روش اقدام پژوهی به منظور کاهش استرس و اضطراب ناشی از امتحانات به صورت مطالعه موردی با ارائه تمرین های موثر بر آن انجام شده است. هدف اصلی این مطالعه، کاهش استرس و سطح اضطراب امتحان دانش آموز و بهبود وضعیت روانی دانش آموز است. در این راستا، داده ها قبل و بعد از اجرای مداخلات جمع آوری شدند که شامل متغیرهایی نظیر سطح اضطراب، رضایت عاطفی و کیفیت یادگیری بودند. در مرحله اول، داده های پایه از طریق پرسشنامه، مصاحبه های عمیق از دانش آموز، والدین و همکلاسی ها جمع آوری شد و سپس مداخلات به مدت مشخصی اجرا گردید. پس از این دوره، داده های جدید در همان ساختار جمع آوری شدند تا تغییرات قابل توجهی که توسط برنامه های مدنظر ایجاد شده اند، مورد بررسی قرار گیرد. نتایج تحلیل داده ها نشاندهنده کاهش معنادار در سطح اضطراب دانش آموزان و بهبود کیفیت عاطفی آنها بعد از مداخلات است. این یافته ها حاکی از آناند که برنامه های مدیریت استرس می توانند به بهبود عملکرد تحصیلی و افزایش رضایت عاطفی دانش آموزان کمک کنند. در نهایت، این پژوهش توصیه هایی برای توسعه و بهبود برنامه های آموزشی و مداخلات حمایتی در مدارس ارائه می دهد که می تواند به ارتقاء بهزیستی روانی دانش آموزان و کاهش استرس های تحصیلی آن ها منجر شود.کلیدواژه ها
اضطراب امتحان, بهزیستی روانی, مداخلات آموزشی, رفتار درمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین روابط انسانی استاد با خودکارامدی و بهزیستی تحصیلی دانشجویان دانشگاه کار الوند در یک سال اخیر
- بررسی اهمیت بکارگیری تکنولوژی در آموزش دوره ابتدایی
- روانشناسی شخصیت و به کارگیری نتایج آزمون های شخصیت شناسی در حوزه ی تعلیم و تربیت
- ارزیابی تاثیر الگوریتم های هوشمند بر بهبود خدمات مشاوره ای در مدارس
- پیشگیری از گرایش به خشونت باتوجه به نقش دین و دین داری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.