سنتز و مشخصه یابی نانو ذرات Zr2Cu
محل انتشار: دومین همایش بین المللی و هفتمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران و انجمن علمی ریخته گری ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 788
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IMES07_054
تاریخ نمایه سازی: 28 آذر 1392
چکیده مقاله:
اخیرا استفاده از ترکیبات بین فلزی در صنایع مختلف بسیار متداول شده است.در این بین ترکیب بین فلزیZr2Cuبه علت نقطه ذوب بالا، خواص مکانیکی مطلوب و همچنین مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون توجه زیادی را به خود جلب کرده است. نانو ذراتZr2Cuرا می توان توسط آلیاژسازی مکانیکی که مرسوم ترین روش ایجاد ترکیبات بین فلزی است، تولید کرد. در این تحقیق، پودرهای فلزی بسیار خالص از مس و زیرکنیوم با نسبت های اتمی مشخص با هم مخلوط شده و توسط بالمیل در یک اتمسفر خنثی، تحت آلیاژسازی مکانیکی قرار گرفتند. خواص نانو ذراتZr2Cuکه به این روش سنتز شده اند توسط آنالیز پراش اشعه ایکسXRD)و همچنین آنالیز حرارتی افتراقیDTA)مورد بررسی قرار گرفتند .مشخص شد که شدت پیک های زیرکنیوم ) 101 ( و مس ) 111 (، با افزایش زمان آسیاکاری، کاهش می یابد. در زمان های بالاتر مشاهده شد که پیک مواد کاملا ناپدید شده و یک الگوی تپه ای که مشخصه آلیاژ آمورف است ظاهرشده است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رضوان یاوری
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه سمنان
محمد تجلی
استادیار دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه سمنان
علی حبیب اله زاده
دانشیار دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه سمنان
احسان امیرجان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه سمنان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :