سال انتشار: 1386
محل انتشار: کنفرانس فیزیک ایران 1386
کد COI مقاله: IPC86_082
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,137
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله ابررسانایی دو - گذاره در ترکیبات فرومغناطیس - ابررسانای RuGd1.5Ce0.5-xPrxSr2Cu2O10 (Ru-1222)
چکیده مقاله:
به منظور مطالعه همزیستی فرومغناطیس و ابررسانایی و همچنین خواص الکتریکی و مغناطیسی، ترکیبات x=0,0.05,0.07,0.1 با RuGd1.5Ce0.5-xPrxSr2Cu2O10 های مختلف نشان می دهد . در دماهای بالا سیستم پارامغناطیس x به روش واکنش حالت جامد ساخته شدند . منحنی مقاومت الکتریکی حضور چهار ناحیه را برای است . گذار مغناطیسی از حالت پارامغناطیس به حالت پادفرومغناطیس برای x=0 درحدود Tm=177K رخ می دهد ( که با افزایش Pr کاهش می یابد ). در دماهای . ، به دماهای پایین تر انتقال می یابد x ( با افزایش Tm ( ، گذار مغناطیسی دوم از حالت پادفرومغناطیس به حالت فرومغناطیس مشاهده می شود، که ( مشابه Tirr ( پایین تر مشاهده می شود . در 39K درحدود x=0 برای Tc به دماهای پایین تر انتقال می یابد . بالاترین Pr رخ می دهد که با افزایش آلایش Tc نهایتا گذار ابررسانایی در دمای رخ می دهد که در منحنی مقاومت مشاهده می شود و این امر مربوط به جفت شدگی ضعیف جوزفسون بین دانه ای است که Tp گذار دیگری در Tc دماهای پایینتر از شدیدا تحت تاثیر میدان خارجی می باشد . جهت بررسی اثر میدان مغناطیسی روی خواص ابررسانایی و مغناطیسی این ترکیبات، مقاومت نمونه RuGd1.5Ce0.45Pr0.05Sr2Cu2O10 در حضور میدا نهای مغناطیسی0-1.5T اندازه گیری شد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IPC86_082 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22391/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نیک سرشت، ندا و خواجه نژاد، آنا و هادی پور، حنیف و اخوان، محمد،1386،ابررسانایی دو - گذاره در ترکیبات فرومغناطیس - ابررسانای RuGd1.5Ce0.5-xPrxSr2Cu2O10 (Ru-1222)،کنفرانس فیزیک ایران 1386،یاسوج،https://civilica.com/doc/22391
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، نیک سرشت، ندا؛ آنا خواجه نژاد و حنیف هادی پور و محمد اخوان)
برای بار دوم به بعد: (1386، نیک سرشت؛ خواجه نژاد و هادی پور و اخوان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه و محاسبه میزان افت فشار و سطح صدا در مجرای ورودی هوای موتور خودرو
- طراحی صدای پوشش دهنده اطلاعاتی بر مبنای الگوی گفتار برای ایجاد حریم خصوصی در فضاهای پلان باز
- پایش وضعیت و تشخیص عیوب ترکیبی سیستم الکتروموتور و گیربکس در حوزه فرکانس؛ مطالعه موردی: تجهیزات دوار کارخانه فولاد بافق
- بررسی علل ارتعاشات بالا و تحلیل اجزاء محدود فن مکنده کوره ریفرمر
- بررسی انواع نقص عملکردی در میراگر های رئومغناطیسی و مدل سازی آنها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.