سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_206
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,254
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ذخیرهسازی متان در نانولولههای کربنی
چکیده مقاله:
یکی از مسائلی که امروزه در مبحث انرژی مطرح است، چگونگی ذخیرهسازی سوختهای پاکی مانند هیدروژن، متان و .... برای کاربردهای مختلف است. در حالت عمومی ذخیرهسازی گاز طبیعی فشرده در وسایط نقلیه در سیلندرهای استیل سنگین و در فشارهای بالا (20 تا 30 مگاپاسکال) صورت میپذیرد در حالیکه ذخیره سازی گاز به روش (ANG) در محفظههای سبک و با فشارهای نسبتاً پائینی (در حدود 4 مگاپاسکال) صورت میپذیرد، بنابراین ذخیره سازی گاز طبیعی به روش ANG میتواند یک انتخاب بسیار مؤثرتر باشد زیرا در فشارهای پایین هزینههای کمتری صرف ذخیرهسازی میشود. امروزه جذب گاز متان با استفاده از جانبهای متنوعی مانند کربن فعال شده (AC)، کربن اشتقاقی کربید (CDC) زئولیتها و نانولولههای کربنی تک دیواره (SWCNT) ، نانولولههای کربنی چند دیواره (MWCNT) و ... صورت میپذیرد. در این مقاله مروری داریم بر مکانیزم ذخیره سازی گاز متنان با استفاده از نانولولههای کربنی و در نهایت نتایج کار محققان مختلف را در زمینه ذخیره سازی گازها با استفاده از نانو ساختارهای کربنی، مورد ارزیابی و مقایسه قرار میدهیم.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCE06_206 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22301/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاجی قاسمی، مجتبی و پایندان، احسان،1385،ذخیرهسازی متان در نانولولههای کربنی،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،https://civilica.com/doc/22301
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، حاجی قاسمی، مجتبی؛ احسان پایندان)
برای بار دوم به بعد: (1385، حاجی قاسمی؛ پایندان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سنتز شیشه- سرامیک سراویتال به روش واکنش در حالتجامد از شیشه ضایعاتی اکسیدکلسیم اکسیدسدیم و ارزیابی زیست فعالی آن
- ارزیابی عملکرد شرکت خودرو سازی با رویکرد ترکیبی AHP, BSC و TOPSIS
- Using Nanoparticle Coating in Dedicated Digital Image Correlation for Mixed-Mode CTOD Calculation and Crack Growth Estimation
- تاثیر اعمال استراتژی حفاظت از محیط زیست دولت بر قیمت محصولات سبز و غیرسبز، در زنجیره تامین ترکیبی
- یکپارچه سازی برنامه ریزی تولید، نگهداری-تعمیرات و کنترل کیفیت برای سیستم چند جزئی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.