سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_129
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,140
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعهی مخازن کربناتی اندونزی، آمریکا (تگزاس) و دبی، با استفاده از نمودارهای تصویری CMR، FMI و پیشبرد آن در ایران
چکیده مقاله:
ویژگیهای مخزن کربنات: در طول 15 سال گذشته متدها و روشها برای پیشبینیهای عملکرد منابع کربنات به صورت اتوماتیکوار پیشرفت کرده است. این پیشرفت در جواب این تحقیق اتفاق افتاد که بیشتر از نصف نفت که میتواند به وسیلهی سیلابها تصویه شود نزدیک نیست و در مخزن باقی میماند. تلاش برای شبیهسازی این کارایی و موقعیت نفت باقی مانده است با استفاده از مدلهای سادهی مخزنها و اخیرا روند مصنوعی کامپیوتر ناکام مانده است. و این به دلیل تنوع و ناهمگنی بیشمار در زمینه توصیف منابع کربنات است. در حقیقت این تنوع ویژه زمینشناسی و پتروفیزیکی بین مخازن کربنات است. که کربنات را از منابع سیلیکات طبقهبندی و جدا میسازد. تحقیقات بر روی درک طبیعی تنوع و توسعه روشها برای تشریح منابع کربنات برنامهریزی میکند که به وسیله پیشرفت توانایی کامپیوتر و برنامههای شبیهسازی در نهایت باعث ایجاد احتمال دقیقتری از عملکرد مخزن و روشهایی برای تعیین حجم نفت تصفیه نشده در منابع زیر سیلابها میشود. ویژگی مخزن شامل شناخت و روشهایی است که برای تنوع مخزنها استفاده میشود و میتواند به عنوان ساختاری واقعی از تصاویر سه بعدی ویژگیهای پتروفیزیکی جهت پیشبینی کارایی منابع استفاده شود و آن یک قاعده منظم شامل وظایف عمومی و تخصص در مخزن ژئوفیزیک پتروفیزیک ژئواستاتیک و تخمین منابع است. تصاویر سه بعدی از مدلهای زمین شناسی بر مبنای هسته و اطلاعات فیزیکی به دست میآیند. ویژگیهای پتروفیزیکی به دست آمده از هسته و اطلاعات ساختاری میان مدلهای زمینشناسی رابط ویژگیهای پتروفیزیکی توزیع میشوند که این توزیع با استفاده از مدلهای فیزیکی و زمینشناسی پیشرفته صورت میگیرد. در نهایت مدل در یک شبیهسازی عددی برای تست و پیش بینی کردن کارایی آینده مطرح میشود.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCE06_129 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22224/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سالکی، علی،1385،مطالعهی مخازن کربناتی اندونزی، آمریکا (تگزاس) و دبی، با استفاده از نمودارهای تصویری CMR، FMI و پیشبرد آن در ایران،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،https://civilica.com/doc/22224
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، سالکی، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، سالکی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل اقتصادی تولید و بازاریابی نارنگی استان هرمزگان ( مطالعۀ موردی شهرستان بندرعباس )
- تاملی بر روش نقد معماری سنتی
- بررسی تاثیر ویژگی های حسابرس بر کیفیت سود و عملکرد شرکت ها
- نقش مالی رفتاری بر حسابداری
- نقش خانواده در گرایش جوانان به سوی مصرف مواد روان گردان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اثرات اقتصاد نفتی بر امنیت ملی ایران
- بررسی سیستم کاتالیزوری زیگلر-ناتا حاوی نیکل نفتنات بر ریزساختار پلی بوتادین مایع
- ارتقاء عملکرد دینامیکی و لرزه ای در سیستم پایپ رک-لوله در مجتمع های پالایشگاهی
- تاثیر کوپلیمر پلی اتیلن و پلی پروپیلن(( PE.PP copolymer. OCP در افزایش شاخص گرانروی, (VI )کاهش ویسکوزیته هنگام استارت زدن موتوردرسرما (CCS)روغنهای موتور
- بررسی ریزساختار و رفتار فرسایشی روکش ترمیمی استلایت ۶ روی قطعات آب بند شیر کروی با جنس فولاد زنگ نزن ۳۱۶L
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- خبرنامه تحولات انرژی (۲۵) دوره دهم
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۳ . بخش نفت و گاز)
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۴ . صنایع پایین دستی پتروشیمی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.