راه های جذب جوانان به مسجد و نماز جماعت
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
- کد COI اختصاصی: FSCH03_248
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 40
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شاهرود، دبیر، اداره آموزش وپرورش استان سمنان، شهرستان میامی
چکیده
جوانان و نوجوانان سرمایه های هر مملکت و آیینی به حساب می آیند، آینده و بقای حکومت و ادیان به دست نوجوانان و جوانان جامعه خواهد بود و این امری است اجتناب ناپذیر، به همین دلیل جامعه ای میتواند به سمت موفقیت پیش برود که برای تربیت و پرورش نوجوانان و جوانان خود برنامه های جدیو کارآمدی داشته باشد. مساجد آنگاه خواهند توانست نقش تاریخی خود را در تربیت دینی، عبادی، اجتماعی، فرهنگی وسیاسی ایفا کنند که بتوانند مخاطبان خود، به خصوص نسل نوجوان و جوان را جذب و حفظ نمایند. تقویت مساجد از نظر امکانات ظاهری مانند رسیدگی به ساختمان مسجد، تغییر در معماری مسجد، نظافت و امکانات گرمازا و سرمازا، افزودن بر جاذبه های مسجد مانند برگزاری کلاسهای هنری و علمی در رشته های گوناگون، برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی، نمایش فیلم و اجرای تئاتر و مانند آن با رعایت موازین اسلامی، تاسیس مکان های ورزشی و دعوت از مربیان مجرب برای آموزش، دقت درانتخاب امام جماعت مسجد با ویژگیهای خاص (خوش رفتاری با جوانان، برخورداری از تقوای کافی،توانایی علمی و ...)، طوالنی نشدن نمازهای جماعت، تشکیل و تقویت کتابخانه مناسب برای مسجد، برگزاری مسابقات کتابخوانی، قصه نویسی، بیان لطافت ها و ظرافت های نماز، بیان آثار معنوی نماز، تشویق و تحسین جوانان نمازگزار با اعطاء جایزه های متنوع و ... از راهکارهای عملی برای جذب نوجوانان و جوانان به مسجد، نماز جماعت و شرکت در سایر برنامه های فرهنگی آن می باشند.کلیدواژه ها
جوانان, نوجوانان, مسجد, نمازمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین روابط انسانی استاد با خودکارامدی و بهزیستی تحصیلی دانشجویان دانشگاه کار الوند در یک سال اخیر
- بررسی اهمیت بکارگیری تکنولوژی در آموزش دوره ابتدایی
- روانشناسی شخصیت و به کارگیری نتایج آزمون های شخصیت شناسی در حوزه ی تعلیم و تربیت
- ارزیابی تاثیر الگوریتم های هوشمند بر بهبود خدمات مشاوره ای در مدارس
- پیشگیری از گرایش به خشونت باتوجه به نقش دین و دین داری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.