سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_085
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,260
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیهسازی جتگاز در بستر جامد با استفاده از تکنیک CFD
چکیده مقاله:
در تحقیق حاضر، جریان جتی از گاز در بستری از ذرات جامد سیال شده به صورت دو بعدی با تقارن محوری و در حالت ناپایا مورد مطالعه قرار گرفته است. جهت مدلسازی سیستم از دیدگاه اولری ـ اولری استفاده شده است. معادلات حاکم شامل معادلات پیوستگی، مومنتوم برای هر دو فاز، همچنین معادله انرژی نوسانی برای ذرات جامد، با استفاده از روش عددی حجم محدود حل شدهاند. بررسی اثر تغییر سرعت جت هوای ورودی بر روی اندازه حباب تشکیل شده، رژیم جریان و افت فشار بستر ارائه شده است. مقدار افت فشار گاز در طول بستر با گذشت زمان آورده شده است. در ابتدا نمودار افت فشار دارای نوسانات زیادی میباشد امّا در نهایت به حالت پایا نزدیک شده و حول یک مقدار ثابت حرکت نوسانی دارد. با بررسی نتایج مشخص میشود که با افزایش سرعت جت ورودی اندازه حباب تشکیل شده بزرگتر میشود و زمانی میرسد که حباب در بالای بستر به دو قسمت تقسیم میشود. نتایج حاصل از این شبیهسازی نشان میدهد که روش دینامیک محاسباتی سیال میتواند ابزاری قوی در شبیهسازی بسترهای سیال باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCE06_085 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22180/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهجت، یعقوب و شاه حسینی، شاهرد و هاشم آبادی، سیدحسن و وحید، امیر،1385،شبیهسازی جتگاز در بستر جامد با استفاده از تکنیک CFD،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،https://civilica.com/doc/22180
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، بهجت، یعقوب؛ شاهرد شاه حسینی و سیدحسن هاشم آبادی و امیر وحید)
برای بار دوم به بعد: (1385، بهجت؛ شاه حسینی و هاشم آبادی و وحید)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحقیق و توسعه در صنایع شیمیایی و چالش ها
- تحقیق در مورد افزایش بهره وری کوره بلندها
- طراحی همزن و آبگردان برای محلول سوسپانسیونی
- اندازه گیری کمی سیلیکات سدیم موجود در پودر شوینده به روش اسپکترومتری IR
- اندازه گیری (STPP) سدیم تریپلی فسفات در پودرهای شوینده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.