سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: SCCE06_038
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,643
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آزمایشی عملکرد فرآیند انحلالپذیر و امتزاجناپذیر متناوب آب گاز (WAG) مادهها
چکیده مقاله:
تزریق گاز دومین و بزرگترین فرآیند افزاینده استحصال نفت، درست پس از فرآیندهای حرارتی است که در حوزههای نفتی سنگین بکار برده میشود. به منظور افزایش وسعت مناسبی که در مجاورت و تماس و تزریق گاز هستند، گاز تا حد زیادی بلافاصله با آب تزریق میشود. این حالت از تزریق، که متناوب آب گاز (WAG) نامیده میشود در حوزهها و میادین نفتی بسیار کاربرد دارد. این مطالعه آزمایشی با هدف ارزیابی عملکرد فرآیند WAG به عنوان تابع و کاربردی از ترکیبات آب شور و انحلالپذیری نفت گاز صورت گرفته است. این عملکرد ارزیابی با مقایسه استحصال نفت از تزریق WAG به آنهایی که از تزریق مستمر و پیوسته گاز بدست آمدهاند (CGI) انجام میشود. جریانهای انحلالپذیر در Mpa و17 (psi 2500) و جریانهای امتزاجپذیر در Mpa و17 (psi 2500) با استفاده از سیستمهای شارههای سنگی هدایت و تنظیم میشود که خود حاوی مغزهای Berea، n Decane و دو آب شور مختلف، که اساساً یکی به طور معلوم در محلول NaCl 5% مورد استفاده قرار میگیرد و دیگری به منبع چند جزئی آب شور از حوزه تیس در غرب تگزاس تبدیل میشود. پروتکل جریان مغزی مرکب از مراحلی است که شامل اشباع آب شور، تعیین قابلیت انتقال مطلق، جریان یافتن با (فاضلاب) نفت برای اشباع نفت اولیه، تعیین قابلیت انتقال نقطه نهایی نفت، جریان یافتن با (جذب) آب شور برای تعیین قابلیت انتقال نقطه نهایی آب در اشباع نفت باقیمانده و در نهایت سومین تزریق گاز (هم در تزریق مستمر و هم در حالات WAG به منظور استحصال نفت رسوب شده در جریان آب). وقتی که استحصال نفت در هر واحد از حجم تزریق گاز به عنوان پارامتری جهت ارزیابی جزئیات، وضعیت WAG در تزریق عملکرد بیرونی CGI مورد استفاده قرار میگیرد. همانطور که انتظار میرود انحلالپذیری برای عملکرد خارجی جریانهای امتزاجناپذیر یافت شدهاند. در افزایش حجم تزریق گاز، عملکرد جریان CGI انحلالپذیر، علیرغم فشار بالای تزریق به فشار پایین جریانهای امتزاجناپذیر هم نزدیک میشود. تغییر در ترکیبات آب شور از NaCl 5% تا آب شور چند ظرفیتی 926/0 درصد از منبع تیس که از مغایرت جزئی تراشیده شده با توجه به افزایش انحلالپذیری CO2 در نهایت، استحصال سومین جریان گاز را تحت تأثیر قرار میدهد. نتایج این مطالعه نشان میدهد که وضعیت مطلوب تزریق گاز، فرآیندی است ترکیبی بین حالات WAG و CGI در تزریق گاز.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCCE06_038 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22133/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گندم کار قالهری، الهه،1385،بررسی آزمایشی عملکرد فرآیند انحلالپذیر و امتزاجناپذیر متناوب آب گاز (WAG) مادهها،ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت،اصفهان،https://civilica.com/doc/22133
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، گندم کار قالهری، الهه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، گندم کار قالهری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.