تعیین نقش سیستم اطلاعاتی حسابداری بر بهبود کارایی حسابداری مدیریت
فایل این در 127 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
چکیده
مقدمه: حسابداری مدیریت به عنوان ابزاری برای بهره گرفتن از اطلاعات حسابداری جهت تصمیم گیری سیاست گذاران، برنامه ریزان و مدیران استفاده می شود و روش ها و تکنیک هایی هستند که به عنوان ابزاری برای رفع محدودیت های روش حسابداری مدیریت سنتی در برخورد با مسائل استراتژیک مطرح شده است. حسابداری مدیریت بعنوان الگوی شناخته شده برای اصلاح الگوی مصرف منابع، ابزار و روش های استفاده از اطلاعات حسابداری و مالی، کمک به کاهش هزینه ها ومدیریت عملکرد سازمان در اختیار مدیران و تصمیم گیرندگان قرار می گیرد و به حسابداران و مدیران در جهت کارایی حسابداری کمک می کند.
روش پژوهش:پژوهش حاضر با هدف تعیین نقش سیستم اطلاعاتی حسابداری در بهبود کارایی حسابداری مدیریت با روش توصیفی از نوع همبستگی انجام شد. جامعه آماری کلیه حسابداران و مدیران مالی که تعدادشان بالغ بر 5000 نفربودند که از بین آن ها 357 نفر به عنوان حجم نمونه بر حسب فرمول کوکران تعیین شدند. روش نمونه گیری از نوع غیرتصادفی در دسترس بوده است. ابزار مورد استفاده در این پژوهش، پرسشنامه های محقق ساخته بوده است. از پرسشنامه های سیستم اطلاعاتی حسابداری و کارایی حسابداری مدیریت استفاده شد. روایی محتوایی پرسشنامه ها با استفاده از نظرات اساتید راهنما و استادان و چندتن از صاحب نظران موضوعی برآورد گردیده است. ضرایب پایایی پرسشنامه ها با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ به ترتیب (87/0)، (84/0) برآورد شد. برای تحلیل داده ها از آمار توصیفی و استنباطی و از نرم افزار آماری spss ،نسخه 23 و نرم افزار PLS استفاده شد.
یافته ها: نتایج نشان داد سیستم اطلاعاتی حسابداری بر کارایی حسابداری مدیریت حسابداران و مدیران مالی (440/0= β) تاثیر داشت. بین بعد قابلیت اعتماد از سیستم اطلاعاتی حسابداری با کارایی حسابداری مدیریت حسابداران و مدیران (293/0= r)، بعد قابلیت استفاده از سیستم اطلاعاتی حسابداری با کارایی حسابداری مدیریت حسابداران و مدیران (376/0= r) و بعد قابلیت پاسخگویی از سیستم اطلاعاتی حسابداری با کارایی حسابداری مدیریت حسابداران و مدیران (393/0= r) رابطه معنی دار وجود داشت.
نتایج: سیستم های اطلاعاتی باید در زمان واقعی به روز شود تا ارتباط و سودمندی داده ها و اطلاعات با افزایش قابلیت مشاهده فرآیندهای سازمانی و منابع مصرفی بیشتر، افزایش یابد تا بتواند پاسخگوی بهتری در مقابل پاسخ خواهان باشد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فروزان شمس الدین
آموزش و پرورش
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :