بررسی عوامل موثر بر انتقال حرارت مبدل حرارتی صفحه زدوده به کمک نرم افزار Fluent6.3.25
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: پنجمین همایش مبدل های گرمایی
- کد COI اختصاصی: MOBADDEL05_018
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3047
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
چکیده
در این پژوهش به بررسی پارامتر های موثر بر میزان انتقال حرارت در مبدل های حرارتی صفحه زدوده (SSHE) به کمک حل عددی در نرم افزار FLUENTپرداخته شده است. مواد مورد استفاده در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی , دارویی و آرایشی بدلیل داشتن گران روی ,حساسیت به انتقال حرارت و میل به رسوب بالا که موجب توزیع غیر یکنواخت گرما در سیال و در نهایت موجب سوخته شدن محصول می شود نمی توانند در مبدل های حرارتی رایج مورد استفاده قرار بگیرند. هدف از انتخاب SSHE به دلیل ساختار مکانیکی آن در جلوگیری از چسبندگی و رسوب و در نتیجه جلوگیری از سوخته شدن محصول در مبدل حرارتی می باشد. علاوه بر این خاصیت کارکرد پیوسته و بدون وقفه از جمله ویژگی های بارز مبدل های حرارتی صفحه زدوده SSHEمی باشد که موجب تولید محصولی مطبوع و باکیفیت به ویژه در صنایع غذایی می شوند. در این مقاله پارافین به عنوان سیالی ویسکوز و چسبنده و مورد استفاده در صنایع نام برده به روش حجم محدود در نرم افزار FLUENT مورد بررسی قرار گرفته است. دمای سیال کاری ,سرعت ورودی محصول و دور موتور الکتریکی پارامتر های متغیر و موثر بر انتقال حرارت مبدل حرارتی صفحه زدوده می باشد که با ثابت نگه داشتن 2 متغیر و تغییر پارامتر سوم تغییرات ایجاد شده بر میزان نرخ انتقال حرارت مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین نشان داده خواهد شد که سرعت ورودی پارافین (سیال محصول) بیشترین تاثیر را بر انتقال حرارت مبدل حرارتی دارد.کلیدواژه ها
مبدل حرارتی صفحه زدوده, اجزاء محدود, پارافینمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.