سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: ICNPGP01_019
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 6,132
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر ثابت دی الکتریک حلالهای آلی در کارایی واکنش کاهش اکسیژن در الکترودهای گازی نفوذی
چکیده مقاله:
در این تحقیق اثر ثابت دی الکتریک حلال ها در لایه کاتالیست الکترود کاتد پیل سوختی با غشای پلیمری بررسی شده است . آزمایشات الکتروشیمیایی طیف بینی امپدانس و ولتامتری چرخه ای ٢ در دمای 25 درجه سلسیوس , در الکترولیت اسید سولفوریک ۲ مولار با الکترودهایی ساخته شده با بارگذاری یکسان نفیون و پلاتین ولی در حضور حلالهای آلی با ثابت دی الکتریک های متفاوت , انجام شد . در تمام الکترودها بارگذاری نفیون ۵ / ۰ و بارگذاری پلاتین ۱ میلی گرم بر سانتی متر مربع انتخاب شدند . با استفاده از طیف بینی امپدانس اطلاعاتی راجع به مقاومت انتقال بار و با استفاده از ولتامتری چرخه ای اطلاعاتی راجع به سطح فعال الکتروشیمیایی برای واکنش کاهش اکسیژن فراهم شد . مطالعات بر روی مورفولوژی و سطح الکترودها با استفاده از ط یف بینی میکروسکوپی الکترونی انجام شد . نتایج طیف بینی میکروسکوپی الکترونی تغییر نانو ساختار سطح الکترودها با تغییر ثابت دی الکتریک حلالها را نشان داد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICNPGP01_019 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22039/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غریبی، حسین و عبدالله میرزایی، رسول و لهراسبی، الهه،1385،بررسی اثر ثابت دی الکتریک حلالهای آلی در کارایی واکنش کاهش اکسیژن در الکترودهای گازی نفوذی،نخستین کنگره بین المللی نانوفنآوری و کاربردهای آن در صنایع نفت، گاز و پتروشمی،تهران،https://civilica.com/doc/22039
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، غریبی، حسین؛ رسول عبدالله میرزایی و الهه لهراسبی)
برای بار دوم به بعد: (1385، غریبی؛ عبدالله میرزایی و لهراسبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- اثرات اقتصاد نفتی بر امنیت ملی ایران
- بررسی سیستم کاتالیزوری زیگلر-ناتا حاوی نیکل نفتنات بر ریزساختار پلی بوتادین مایع
- ارتقاء عملکرد دینامیکی و لرزه ای در سیستم پایپ رک-لوله در مجتمع های پالایشگاهی
- تاثیر کوپلیمر پلی اتیلن و پلی پروپیلن(( PE.PP copolymer. OCP در افزایش شاخص گرانروی, (VI )کاهش ویسکوزیته هنگام استارت زدن موتوردرسرما (CCS)روغنهای موتور
- بررسی ریزساختار و رفتار فرسایشی روکش ترمیمی استلایت ۶ روی قطعات آب بند شیر کروی با جنس فولاد زنگ نزن ۳۱۶L
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- خبرنامه تحولات انرژی (۲۵) دوره دهم
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۳ . بخش نفت و گاز)
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۴ . صنایع پایین دستی پتروشیمی)
- پتروپالایشگاه ها و اهمیت آنها در تکمیل زنجیره ارزش نفت و بررسی وضعیت آن در ایران
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.