سال انتشار: 1386
محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران
کد COI مقاله: ICC06_120
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,080
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه فرمولاسیون سرامیک بالهای مورد مصرف در واحد استایرن مونومر پتروشیمی
چکیده مقاله:
سرامیک بال نوع ی قطعات سرام یکی هستند که در کاتالیست مصرف ی در صنعت پتروشیمی کاربرد فراوانی دارند . در حقیقت این قطعات ب ا جذب ناخالصی های ناش ی از خوردگ ی کاتالیست اول ( کاتالیست دی هیدروژناسیون ) مانع از نشستن این ناخالصی بر روی کاتالیست دوم ( کاتالیست اکسیژناسیون ) و در نتیجه از کار افتادن کاتالیست دوم می گردد . با توجه به مقدار مصرف و توج یه اقتصاد ی تول ید آنها در داخل کشور و با توجه به این که در منابع در رابطه با ترک ی ب و نحوه ساخت این نوع محافظ کاتالیست اطلاعات اندک ی وجود داشت ، لذا با استفاده از مهندسی معکوس ترک ی ب شیمیایی و مینرالی و هم چن ین ر یز ساختار سرام یک بال مصرف ی در صنا یع پتروشیمی مورد مطالعه قرار گرفت و در نها یت بر اسا س اطلاعات موجود 5 نوع ترک یب آلومینوسیلیکاتی انتخاب گرد ید و به روش های مختلف ی شکل داده شد و سپس خشک و پخت گردید .
در نها یت مطالعات ریزساختاری توسط م یکروسکوپ الکترون ی روبش ی ) ) SEM همراه آنال یز سطح ی اشعه ا یکس ) ) EDX و آنالیز فاز ی ) ) XRD و آنال یز سطح و یژه ) ) BET ، دانسیته و م یزان جذب یونی در مقا یسه با نمونه خارج ی مورد مطالعه قرار گرفت . نتایج بررسی موید قرابت نمونه های تهیه شده از مواد اولیه آلومینوسیلیکات داخلی با نمونه خارجی می باشد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICC06_120 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/22009/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسین زاده، هیوا و نعمتی، زیارتعلی و ارزانی، اوه و صولتی، مهران،1386،مطالعه فرمولاسیون سرامیک بالهای مورد مصرف در واحد استایرن مونومر پتروشیمی،ششمین کنگره سرامیک ایران،تهران،https://civilica.com/doc/22009
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، حسین زاده، هیوا؛ زیارتعلی نعمتی و اوه ارزانی و مهران صولتی)
برای بار دوم به بعد: (1386، حسین زاده؛ نعمتی و ارزانی و صولتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر جذب نانو ذرات TiO2 عاملدار شده با کربن نانو تیوب (CNT) در فیبرهای میکرواستخراج و دارورسانی
- ارایه روشی پیشنهادی جهت محاسبه توان، نیرو و گشتاور نورد گرم میلگرد فولاد 5SP در پاس بیضی گرد
- سنتز احتراقی تحت فشار کامپوزیت NiAl-TiC-TiB2- از مخلوط پودری عناصر اولیه
- شبیه سازی جریان سیال و انتقال حرارت در نازل موتور موشک با استفاده از نرم افزار کامسول و انسیس فلوینت
- الگوریتم نرم افزار طراحی مفهومی موشک ماهواره بر سوخت مایع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر عامل تخلخل بر فاز اکسید بیسموت در سیستم افزودنی های دوجزئی ایتریا- دیسپرزیا
- بررسی میزان استوکیومتری و هدایت الکتریکی بدنه های تیتانیای تهیه شده از نانوپودرتیتانیا
- تاثیر وج های هادی نور داخل ترمیمی در افزایش سختی ترمیم های کامپوزیت خلفی
- اثر مواد دیسپرس کننده مختلف بر روی شکل و اندازه ذرات بتاتری کلسیم فسفات
- اثرپارامترهای گوناگون بر خواص فیزیکی نسوزهای منگنزیا- کربن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.