عوامل موثر در موفقیت پروژه های در حال توسعه نرم افزار چابک استان تهران (مطالعه موردی: شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران) در سال 1399
فایل این در 114 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
امروزه با توجه به اهمیت پروژه های توسعه نرم افزاری یکی از بزرگترین نگرانی ها در انجام این پروژه های توسعه نرم افزاری موفقیت پروژه ها می باشد، از اینرو در این تحقیق عوامل موثر در موفقیت پروژه های در حال توسعه نرم افزار چابک مورد بررسی قرار می گیرد.
با توجه به گستره بودن دامنه پروژه های توسعه نرم افزاری، در این تحقیق شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران مورد مطالعه قرارگرفت و جامعه آماری از بین کارکنان واحد فناوری اطلاعات شرکت ملی پست به شرط اینکه حداقل در تیم یکی از پروژه های توسعه نرم افزاری چابک شرکت داشته باشند انتخاب شد و سپس با الگو گرفتن از پیشینه تحقیق و استانداردهای موجود تاثیر هریک از عوامل "خصوصیات شخصی" ، "آموزش و یادگیری" ، "فرهنگ اجتماعی" ، "توانایی تیمی" و "مشارکت مشتری" بر موفقیت پروژه های در حال توسعه نرم افزار چابک مورد بررسی قرار گرفت.
بعد از جمع آوری و تحلیل داده ها نتایج زیر بدست آمد:
خلاصه نتایج بدست آمده از تحقیق پیش رو به شرح زیر می باشد: توانایی تیمی یکی از عوامل موثر در موفقیت پروژه های در حال توسعه نرم افزار چابک در شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران می باشد و با افزایش توانایی تیمی ضریب موفقیت پروژه های در حال توسعه نرم افزار چابک افزایش می یابد.
خصوصیات فردی یکی از عوامل موثر در موفقیت پروژه های در حال توسعه نرم افزار چابک در شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران می باشد و با افزایش نکات مثبت در خصوصیات فردی اعضای تیم ضریب موفقیت پروژه های در حال توسعه نرم افزار چابک افزایش می یابد.
خصوصیات فردی یکی از عوامل موثر در توانایی تیمی پروژه های در حال توسعه نرم افزار چابک در شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران می باشد و با افزایش نکات مثبت در خصوصیات فردی اعضای تیم می توان توانایی تیمی را تقویت کرد و با این امر نیز ضریب موفقیت پروژه های در حال توسعه نرم افزار چابک افزایش می یابد.
کلیدواژه ها:
عوامل موثر در موفقیت پروژه ، موفقیت پروژه های در حال توسعه نرم افزار ، توسعه نرم افزار چابک ، شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران
نویسندگان
سعیدرضا علیخانی
مدیر پروژه نرم افزار
سید علی اکبر احمدی
مدیر گروه مدیریت فناوری اطلاعات تهران غرب
امیر حسین امیرخانی
استاد گروه مدیریت فناوری اطلاعات تهران غرب
مالک دلیر
استاد گروه مدیریت فناوری اطلاعات تهران غرب
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :