بررسی دیرآموزی دانش آموزان و راههای رفع آن
فایل این در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
هدف تعلیم و تربیت، تبیین مفاهیم متعدد تربیت در جامعه و بیان معانی کاربردی آن است که این امر در جامعه ی ما توسط دستگاه آموزش و پرورش انجام می پذیرد. تعلیم و تربیت؛ فنی بسیار ظریف، پیچیده و حساس است که تنها با کارآمدی، حرفه ای بودن و اطلاع دقیق از مسائل و عوامل آموزش و پرورش و فرایند یاددهی- یادگیری، می توان از عهده انجام آن برآمد؛ زیرا این کار نیاز به دانش، آگاهی، تخصص و مهارت های خاصی دارد که بدون داشتن آن ها نمی توان به امر تعلیم و تربیت پرداخت.
طرح پژوهشی حاضر به صورت پژوهش عملی برای رفع مشکلات احتمالی دانش آموزان در عرصه ی کلاسی انجام گرفته است. در این طرح پژوهشی، پژوهشگران به صورت کیفی توصیفی و بر طبق مراحل نه گانه ی قاسمی پویا، به بررسی و رفع مشکل دیرآموزی دانش آموزان می پردازند. از این روی این طرح می تواند مورد توجه جدی قرار گیرد. با توجه به مشاهدات اولیه از وضعیت دانش آموزان مبنی بر دیرآموزی مطالب درسی، مقرر گردید تا با ارائه ی راهکارها و اجرای آن ها برای رفع مشکل این دانش آموزان اقداماتی صورت گیرد. این اقدامات شامل؛ لزوم توجه جدی به دانش آموزان و تشویق و روحیه دهی و راهکارهایی برای جبران ضعف درسی و ایجاد اعتماد به نفس در آن ها بودند. نتایج حاصله از این پژوهش نشان از کسب موفقیت در این زمینه داشت.
کلیدواژه ها:
پژوهش- دیرآموز- راهکار- ابتدایی
نویسندگان
محمد قهرمانپور
آموزگار شاغل در آموزش و پرورش
شایان قیاسوند
آموزگار شاغل در آموزش و پرورش
اکبر بشیر قیه باشی
آموزگار شاغل در آموزش و پرورش
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :