سال انتشار: 1386
محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران
کد COI مقاله: ICC06_039
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,143
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تأثیر عوامل مختلف بر سینتر کامپوزیت اکسید بیسموت پایدار شده به وسیلة اکسید ایتریم با اکسید نقره
چکیده مقاله:
در این پژوهش کامپوزیت اکسید بیسموت پایدار شده به وسیله اکسید ایتریم و اکسید نقره ، به عنوان کاندیدای استفاده در کاتد پیل های سوختی اکسید جامد ) SOFC ) 1 مورد بررسی قرار می گیرد . در این کامپوزیت اکسید نقره که با افزای ش دما به بالاتر از 180 o C به نقره فلزی تبدیل می شود، به عنوان هادی الکترونی مورد استفاده قرار می گیرد و اکسید بیسموت ، هدایت کننده یون اکسیژن می باشد . تخلخل مناسب برای ورود اکسیژن به درون توده و مرزهای سه فازی ) TPB ) 2 ، جزء سوم این کامپوزیت است . فرایند سینتر این کامپوزیت ، با اختیار متغیرهای درصد اکسید نقره 5) مقدار مختلف ) و رسوب اگزالاتی 4) مقدار مختلف ) که جزء اخیر برای ایجاد تخلخل ب یشتر به صورت ابتکاری استفاده می شود، به عنوان متغیر مورد بررسی قرار گرفت . ترکیبات مورد بحث ، پس از مخلوط شدن در بال میل به وسیله پرس تک محور شکل داده شدند و در دماهای 750 o C ، 800 o C و 850 o C به مدت 4 ساعت حرارت داده شدند . تخلخل نمونه های حاصل به وسیله دستگاه عبورپذیری و همچنین اندازه گیری انقباض و تخلخل ظاهری مورد بررسی قرار گرفت و وضعیت هدایت الکتریکی DC آنها نیز تعیین شد . افزایش رسوب اگزالاتی در مقادیر بهینه باعث ا فزایش تخلخل و عبورپذیری قطعه می گردد . در نمونه های دارای 45 و 60 درصد وزنی اکسی د نقره هدایت الکتریکی مشاهده می شود . دمای سینتر بالاتر و همچنین افزایش رسوب اگزالاتی بهینه، باعث کاهش شدید تخلخل و عبورپذیری می شوند .
کلیدواژه ها:
پيل سوختي اكسيد جامد ، كاتد كامپوزيت ، اكسيد بيسموت پايدار شده با اكسيد ايتريم ، روش همرسوبي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21928/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرفخرایی، بهزاد و رئیسی دهکردی، بابک و مقصودی، امیر و مضطرزاده، فتح ا..،1386،بررسی تأثیر عوامل مختلف بر سینتر کامپوزیت اکسید بیسموت پایدار شده به وسیلة اکسید ایتریم با اکسید نقره،ششمین کنگره سرامیک ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/21928
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، میرفخرایی، بهزاد؛ بابک رئیسی دهکردی و امیر مقصودی و فتح ا.. مضطرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1386، میرفخرایی؛ رئیسی دهکردی و مقصودی و مضطرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه محاسباتی خواص ساختاری و ترمودینامیکی نانوکامپوزیت های Ca/Zn:PVC
- نانوکامپوزیت های زیست سازگار -Ca/Zn:PVC بررسی تجربی خواص ساختاری وگرمایی
- بررسی تولید کامپوزیت زیست تخریب پذیر از الیاف خمیرکاغذ حاصل از کاه گندم
- کاربرد کامپوزیت های لیگنوسلولزی نوظهور در توسعه پایدار صنایع ایران
- مروری بر پوشش های کامپوزیتی جاذب امواج الکترومغناطیس زمینه پلیمری و ذرات مغناطیسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.