سال انتشار: 1386
محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران
کد COI مقاله: ICC06_025
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,470
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر سریم، آنتیموان، قلع بر قابلیت سولاریزیشن شیشههای لیتیم سیلیکاتی حاوی نقره در اثر پرتوهای ایکس
چکیده مقاله:
ویژگی منحصر به فرد شیشه سرامیک های خانواده لیتیم – آلومینو سیلیکات که حاوی مقادیر جزئی عناصر کمیاب هستند ، قابلیت رسوب دهی فاز بلور ین در مناطق مورد نظر و از پیش تعیین شده به کمک پرتوهای پر انرژ ی می باشد . ذرات نقره در شیشه ها ی سیستم LiO2-Al2O3-SiO2 نقش جوانه زا را برای تبلور متاسیلیکات لیتیم ) ) Li2SiO3 ایفاء می نماید . به منظور تسهیل قابلیت تبلور بلورک های نقره در شیشه های مذکور نقش اکسیدهای سریم ، قلع و آنتیموان در احیای نقره با استفاده از پرتو ها ی ایکس مورد بررسی قرار گرفت . نتایج حاصله نشان داد که حضور عناصر مذک ور موجب بهبود قابلیت تبلور 711ºC به 587ºC کاهش یابد . همچنین مشخص گردید که افزایش انرژی پرتوهای تابشی ایکس از 150 به 2400 وات نه تنها موجب افزایش شدت پیک تبلور بلکه کاهش دمای تبلور نیز می گردد . در این پژوهش از روش های ( DTA),(XRF) ,(XRD ( و ) SEM استفاده شده است.
کلیدواژه ها:
سولاریزیشن ، شیشه لیتیم سیلیکاتی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICC06_025 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21914/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ایمانیه، محمد حسن و افتخاری یکتا، بیژن و مارقوسیان، واهاک و کاوه ای، قاسم،1386،بررسی اثر سریم، آنتیموان، قلع بر قابلیت سولاریزیشن شیشههای لیتیم سیلیکاتی حاوی نقره در اثر پرتوهای ایکس،ششمین کنگره سرامیک ایران،تهران،https://civilica.com/doc/21914
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، ایمانیه، محمد حسن؛ بیژن افتخاری یکتا و واهاک مارقوسیان و قاسم کاوه ای)
برای بار دوم به بعد: (1386، ایمانیه؛ افتخاری یکتا و مارقوسیان و کاوه ای)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- 1 -T.R.Dietrich , W. Ehrfeld, etall, "Fabrication technologies for microsystem ...
- Anatolii I .B erezhno i _ _ 'glass-ceramic and photo-sitalls" ...
- F.E. Livingston, P.M. Adams and H. Helvajian, " Influence of ...
- Engineering Material Handbook.[2], "Glass and Ceramics" ...
- 6-Hyeong Jun Kim, Sang Hoon Lee, etall, " Effect of ...
- 7- _ Mrotzeks, etal, _ Crystallsation mechanism in ultraviolet sensitive ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر عامل تخلخل بر فاز اکسید بیسموت در سیستم افزودنی های دوجزئی ایتریا- دیسپرزیا
- بررسی میزان استوکیومتری و هدایت الکتریکی بدنه های تیتانیای تهیه شده از نانوپودرتیتانیا
- تاثیر وج های هادی نور داخل ترمیمی در افزایش سختی ترمیم های کامپوزیت خلفی
- اثر مواد دیسپرس کننده مختلف بر روی شکل و اندازه ذرات بتاتری کلسیم فسفات
- اثرپارامترهای گوناگون بر خواص فیزیکی نسوزهای منگنزیا- کربن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.