سال انتشار: 1386
محل انتشار: ششمین کنگره سرامیک ایران
کد COI مقاله: ICC06_014
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,511
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازیابی آجرهای باطله دیرگداز منیزیا گرافیتی حاصل از پاتیل و کورة قوس الکتریک
چکیده مقاله:
امروزه با توجه به پیشرفت و توسعه واحدهای فولاد سازی در ایران و جهان، مصرف مواد اولیه مختلف به ویژه مواد دیرگداز و به دنبال آن افزایش حجم مواد نسوز باطله به یکی از چالش های مهم پیش روی این صنعت تبدیل شده است . هم اکنون در کشورهای مختلف دنیا طرح های بازیابی مواد نسوز در صنایعی نظیر تولید سیمان و فلزات غیر آهنی ( مس و سرب و روی ) و اخیراً در صنعت فولاد به شدت توسعه یافته اند که مهمترین دلایل آن توجه به مسایل زیست محیطی و آلودگی های ناشی از باطله ها و نیز جنبه های مختلف اقتصادی ناشی از فرآیند بازیابی با طله ها می باشد . در این مقاله پس از بررسی خواص مختلف فیزیکی، شیمیایی و ریزساختاری آجرهای باطله نمونه برداری شده، به بررسی فرآیند و روش های بازیابی نسوزهای باطله منیزیا گرافیتی حاصل از پاتیل و کوره های قوس الکتریک ی واحد فولا دسازی مجتمع فولاد خوزستان، پرداخت ه می شود . در نهایت پس از تهیه نمونه های مورد نظر حاوی درصدهای مختلف مواد بازیافتی و بررسی خواص مختلف فیزیکی و مکانیکی، به نظر می رسد که افزودن مواد نسوز بازیافتی تا 30 درصد در محصولات مختلف دیرگداز امکان پذیر می باشد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICC06_014 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21903/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آریان پور، فرزین و کاظمی، فرامرز و گلستانی فرد، فرهاد و رستی، مرتضی،1386،بازیابی آجرهای باطله دیرگداز منیزیا گرافیتی حاصل از پاتیل و کورة قوس الکتریک،ششمین کنگره سرامیک ایران،تهران،https://civilica.com/doc/21903
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، آریان پور، فرزین؛ فرامرز کاظمی و فرهاد گلستانی فرد و مرتضی رستی)
برای بار دوم به بعد: (1386، آریان پور؛ کاظمی و گلستانی فرد و رستی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت زباله الکترونیکی در ایران
- بررسی وضعیت مدیریت پسماند های الکترونیکی در دنیا و ایران
- بهبود خواص فیزیکی دیرگدازهای منیزیا-کرومیتی با استفاده از نانو اکسید کروم
- ضایعات الکترونیکی، راهکارها و چالشها
- راهکارهای بهینه سازی مصرف انرژی در صنعت فولاد کشور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر عامل تخلخل بر فاز اکسید بیسموت در سیستم افزودنی های دوجزئی ایتریا- دیسپرزیا
- بررسی میزان استوکیومتری و هدایت الکتریکی بدنه های تیتانیای تهیه شده از نانوپودرتیتانیا
- تاثیر وج های هادی نور داخل ترمیمی در افزایش سختی ترمیم های کامپوزیت خلفی
- اثر مواد دیسپرس کننده مختلف بر روی شکل و اندازه ذرات بتاتری کلسیم فسفات
- اثرپارامترهای گوناگون بر خواص فیزیکی نسوزهای منگنزیا- کربن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.