مقاومت پیوستگی بین آرماتورهای پلیمری مسلح الیافی (FRP) و بتن در تیرهای وصله دار
محل انتشار: مجله مهندسی عمران مدرس، دوره: 12، شماره: 3
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 53
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_MCEJ-12-3_004
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1403
چکیده مقاله:
- برای استفاده از آرماتورهای پلیمری مسلح الیافی (FRP) در سازه های بتن آرمه باید روابط طراحی جدیدی برای آن ها ارائه شود. ایجاد پیوستگی کافی بین بتن و آرماتورهای FRP در محل وصله، یکی از بحث های مهمی است که در طراحی سازه های بتن آرمه باید توجه شود.
هدف از این مقاله ارائه رابطه ای برای تعیین مقاومت پیوستگی آرماتورهای FRP وصله شده در تیرهای بتن آرمه است. به این منظور نخست به کمک نتایج آزمایش های بیرون کشیدگی محققان دیگر، روابطی برای تعیین مقاومت پیوستگی موضعی و مدول تغییر مکان آرماتورهای FRP ارائه می شود. سپس به کمک نتایج آزمایش های وصله کششی در تیرها، رابطه ای برای تعیین مقاومت پیوستگی در طول وصله آرماتور FRP به دست می آید. این رابطه اثر پوشش بتن و آرماتور جانبی وصله را در مقاومت پیوستگی وارد می کند. مقایسه رابطه پیشنهادی و نتایج آزمایشگاهی نشان می دهد که رابطه پیشنهادی با دقت مناسبی مقاومت پیوستگی آرماتورهای FRP در نمونه های تیری وصله دار را پیش بینی می کند. این رابطه با روابط ارائه شده در دیگر آیین نامه ها و مراجع نیز مقایسه شده است.
کلیدواژه ها:
FRP bars ، transverse reinforcement ، reinforced concrete beam ، bond strength ، splice ، واژگان کلیدی: آرماتور پلیمری مسلح الیافی FRP ، آرماتور جانبی وصله ، تیر بتن آرمه ، مقاومت پیوستگی ، وصله
نویسندگان
مهراله رخشانی مهر
دانشگاه فردوسی مشهد
محمد رضا اصفهانی
دانشگاه فردوسی مشهد
سید روح اله موسوی
دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :