بررسی عوامل پیش برنده توسعه کارآفرینی با تأکید بر کارآفرینی سازمانی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: همایش دانشگاه کارآفرین؛ صنعت دانش محور
  • کد COI اختصاصی: CCC01_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 936
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالرضا محمودی سرای

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

محمدرضا محبوبی

دانشیار، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

محمدحسین مختارنیا

استادیار، دانشگاه تهران

ابوالقاسم شریف زاده

استادیار، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

چکیده

جوامع پیشرفته امرزی توسعه خود را مدیون انسانهایی هستند که قادر به تبدیل رویاها و ایده های خلاقانه خود به حقیقت بوده اند، روحیه استقال طلبی برای کاوش موقعیت های جدید را داشته اند و از جرات اکفی برای مبارزه با روش های متداول و جا افتاده برخوردار بوده اند. این عاملان تغییر، شخصیت و روحیه ای داشته اند که امروزه اصطلاحاً کارآفرینی نامیده می شود. کارآفرینی مستلزم وجود بستری است که در آن بتوان ایده های خلاقانه را پرورش داد و نوآوری را در بین آنها تزریق کرد. سازمان ها فضای مناسبی برای تبیین رویکرد توسعه کارآفرینی هستند. از آنجا که توسعه سازمانی نیازمند الگوی جدید در بحث ظرفیت سازی درون سازمانی است توسعه کارآفرینی در سازمان ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از این رو هدف مقاله حاضر بررسی عوامل پیش برنده توسعه کارآفرینی با تأکید بر توسعه اکرآفرینی در سازمان ها است. این مقاله با توجه به پیشینه موضوع به بررسی و شناخت مهمترین عوامل مؤثر بر توسعه کارآفرینی در سازمان ها پرداخته است. روش جمع آوری اطلاعات در این مقاله استفاده از منابع کتابخانه ای اینترنتی است. عوامل بررسی شده شامل عوامل ساختاری، عوامل رفتاری، عوامل مهارتی و عوامل محیطی است. در پایان نیز یک مدل نظری از عوامل پیش برنده توسعه کارآفرینی در سازمان ها ارائه شده است.

کلیدواژه ها

توسعه کارآفرینی، سازمان، ظرفیت سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.