سال انتشار: 1375
محل انتشار: اولین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
کد COI مقاله: CIMRDC01_063
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,110
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله ضرورت تاسیس و راه اندازی موسسات تحقیق و توسعه در زمینه های مختلف بیولوژی کاربردی ولزوم تجاری کردن فعالیتهای تحقیق و توسعه در این مراکز به منظور توسعه اقتصادی
چکیده مقاله:
بیولوژی کاربردی شاخه ای از علوم زیستی است که درزمینه علمی استفاده از دستاوردهای این علم فعالیت دارد (کاربردد یافته های علم زیست شناسی در عمل) با چنین تعریفی واضح است . که کارایی رشته های مختلف بیولوژیکی کاربردی، در رفع و حل بسیاری از نیازهای هر جامعه توجه خاصی به آن را ایجاد می کند. (1) (2) و (3) کارایی بعضی از تحقیقات بیولوژیکی درامور اقتصادی بسیار وسیع است. بطوریکه تولیدات نیمه صنعتی یک آزمایشگاه تحقیق و توسعه (بیولوژیکی کاربردی می تواند حشره کش های میکروبی (6)، و یا صنایع آموزشی (7) و یا ، ژلاتین تولید شده از پای مرغ و استخوان گوساله(8) و غیره … باشد.
کارایی بعضی از آمزوشها و تقحیقات بیولوژیکی کاربردی در امور اقتصادی بسیار وسیع است. بطوریکه درکشور و دامپروری با استفاده از اطلاعات ژنتیک به اصلاح تدریجی نژاد گیاهان و جانوران اهلی می پردازند. چنانچه ایجاد ذرت دو رگه که درکشاورزی جدید اهمیت دارد نمونه ای از کاربرد ژنتیک در کشاورزی یا حاصل کار یک آزمایشگاه تحقیقات بیولوژی کاربردی است (4)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMRDC01_063 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21752/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهدوی شهری، ناصر،1375،ضرورت تاسیس و راه اندازی موسسات تحقیق و توسعه در زمینه های مختلف بیولوژی کاربردی ولزوم تجاری کردن فعالیتهای تحقیق و توسعه در این مراکز به منظور توسعه اقتصادی،اولین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن،تهران،https://civilica.com/doc/21752
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1375، مهدوی شهری، ناصر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1375، مهدوی شهری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Design and Construction of Expression Vectors for Evaluation of Mutual Interactions between Human Rax and E۲f۱ Transcription Factors
- Using Microwell Chip for Scalable Generation of Pancreatic Aggregates
- The Small Molecule Enoxacin Suppresses The Growth and Invasiveness of Esophageal Cancer Cells
- Preclinical Toxicity Study of Clinical Grade Alloge-neic Human Bone Marrow-Derived Clonal Mesenchymal Stromal Cells
- The Effect of Betaine on Osteogenic Differentiation of Human Adipose-Derived Mesenchymal Stem Cells In Vitro
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.